Autoservis a veľká budova s pozemkom 1126 m2, Turčianske Teplice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj Halu kolaudovanú v roku 2008 vhodnú na prevádzku autoservisu a veľkú budovu ktorá je v stave pred rekonštrukciou, takže je možnosť prispôsobiť budovu vlastným potrebám. K budovám prislúcha pozemok o rozlohe 1126 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza V meste Turčianske Teplice, časť Diviaky na hlavnej trase smerom Prievidza.
V hale o veľkosti 26m x 8,8m = cca 228 m2, bola prevádzkovaná kontrola originality. V prípade záujmu aj možnosť prenájmu tejto haly za 500€ + DPH + energie. V hale sú aj 2 kancelárie a toalety so sprchou. V staršej časti bola na budove vykonaná rekonštrukcia strechy a v časti budovy bola zhodená strecha. Zastavaná plocha starej budovy je cca 410 m2 a je obdĺžnikového tvaru. Pôvodný plán bol prestavať budovu na atypickú diskotéku. V terajšom stave je možnosť rekonštrukcie budovy podľa vlastných požiadaviek.

Kontakt:

Podobné realitné ponuky - Sklady a haly, Turčianske Teplice

INVESTIČNÁ BUDOVA s históriou a KRÁSNYM POZEMKOM, 1509 m2, ABRAMOVÁ
Predaj Cena v RK
INVESTIČNÁ BUDOVA s históriou a KRÁSNYM POZEMKOM, 1509 m2, ABRAMOVÁ

B10 Vám ponúka na predaj hospodársku budovu, ktorá slúžila ako sypáreň a nachádza sa v malebnej obci Abramová. Táto budova je skvelou príležitosťou pre tých, ktorí hľadajú investičný objekt s...

Sklady a haly 1509 m2 Abramová