ZK64 Rozprávkový areál na okraji Myjavy

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predávame areál tehelne. Tehelňa bola v prevádzke do roku 2009. Areál pozostáva z niekoľkých budov prispôsobených k výrobe tehál. Budovy sú postavené s klasických pálených tehiel. K tehelni patria aj okolité pozemky s jazerom. Pozemky tvoria lesy, trávnaté plochy, pasienky. Všetky pozemky sú charakterizované ako ostatné plochy. celý areál je vyňatý z pozemkového fondu.
Nový majiteľ získa kúpou aj právo na ťažbu hliny. V areáli sú všetky inžinierske siete. Centrum Myjavy je vzdialené 1 km.
Využitie : rekreačno športový, strelnica, zvernica, chov koní, zábavné centrum, golf, výstavba RD - bytov, využitie ako fabriky s tradíciou.

Podobné realitné ponuky

Predaj výrobného priestoru, Myjava, Slovensko
Predaj 60,- €/m2
Predaj výrobného priestoru, Myjava, Slovensko

Ponúkame na predaj komerčný výrobný priestor s pozemkom (areál tehelne) v rozlohe 1 200 m2, druh pozemku: zastavané plochy, na pozemku sú inžinierske siete, vlastný transformátor 400 kVA, plyn strednotlak...

Výrobné priestory 1200 m2 Myjava
Predaj výrobného priestoru, Myjava, Slovensko
Predaj 70,- €/m2
Predaj výrobného priestoru, Myjava, Slovensko

Ponúkame na predaj komerčný výrobný priestor s pozemkom (areál tehelne) v rozlohe 9000 m2 , druh pozemku: zastavané plochy, na pozemku sú inžinierske siete, vlastný transformátor 400 kVA, plyn strednotlak +...

Výrobné priestory 9000 m2 Myjava
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj výrobného priestoru, Myjava, Slovensko 60,- €/m2 Výrobné priestory 1200 m2 Myjava predaj
Predaj výrobného priestoru, Myjava, Slovensko 70,- €/m2 Výrobné priestory 9000 m2 Myjava predaj