Kancelárske priestory 300 m2 na prenájom Banská Štiavnica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Kancelárske rekonštruované priestory na prenájom sa nachádzajú na I. nadzemnom podlaží. Sú situované naprieč celou budovou o výmere 300m2. Cena je 69,-€ za m2 ročne bez elektriky, je tam samostatné meranie. Priestory sa skladajú z jednej veľkej spoločnej kancelárie, troch samostatných kancelárií, zasadačky, serverovne, archívu, kuchynky a toaliet. Samozrejme využitie priestorov je možné prispôsobiť potrebám klienta. V priestoroch sa momentálne nachádza administratívne centrum do konca apríla 2015. Následne sú priestory voľné a k dispozícii budú aj ľudské zdroje, ktoré pracujú v týchto priestoroch. Ide o mladý, skúsený dobre zabehnutý kolektív pracovníkov pre vedenie administratívy strednej alebo veľkej firmy. Výhodou sú nižšie náklady na priestory a mzdy. Cena je možná dohodou.
Prevádzková budova je situovaná v širšom centre mesta na hlavnej ulici ktorá vedie cez mesto od križovatky po centrum. Prenajímateľ je vlastníkom aj prevádzkovateľom budovy. Budova sa nachádza v pamiatkovej rezervácii a je evidovaná ako technická pamiatka v Ústrednom zozname pamiatkového fondu. Fasáda do ulici je z veľkej časti zrekonštruovaná, tak ako aj interiér budovy. V rekonštrukcii sa pokračuje aj naďalej.
Parkovanie je možné pred budovou na centrálnom parkovisku a v prípade potreby po dohode s prenajímateľom v uzamknutom dvore. Vnútro budovy a jej okolie je zabezpečené kamerovým a poplašným systémom. V budove sa nachádzajú prevádzky ktoré uľahčujú podnikanie v týchto priestoroch. Firma Magic Computers zabezpečuje pripojenie na internet, predaj a servis IT, ako aj všetky služby s tým spojené. Ďalej sa v budove nachádza kvalitný bufet so širokým výberom jedál. Ďalej kaderníctvo, Autotechna, predajňa alko a nealko nápojov. Viac info na .

Podobné realitné ponuky