Kancelárske priestory 56 m2 na prenájom Banská Štiavnica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Priestor 56m2 sa nachádza na II. nadzemnom podlaží. Cena 74,-€ za m2 za rok je vrátane všetkého. Priestor nie je rekonštruovaný, ale po dohode je možná rekonštrukcia aj prispôsobenie členenia pre potreby nájomníka. Novorekonštruované toalety sú spoločné a nachádzajú sa na medziposchodí. Výmera priestoru je 56m2.
Prevádzková budova je situovaná v širšom centre mesta na hlavnej ulici ktorá vedie cez mesto od križovatky po centrum. Prenajímateľ je vlastníkom aj prevádzkovateľom budovy. Budova sa nachádza v pamiatkovej rezervácii a je evidovaná ako technická pamiatka v Ústrednom zozname pamiatkového fondu. Fasáda do ulici je z veľkej časti zrekonštruovaná, tak ako aj interiér budovy. V rekonštrukcii sa pokračuje aj naďalej.
Parkovanie je možné pred budovou na centrálnom parkovisku a v prípade potreby po dohode s prenajímateľom v uzamknutom dvore. Vnútro budovy a jej okolie je zabezpečené kamerovým a poplachovým systémom. V budove sa nachádzajú prevádzky ktoré uľahčujú podnikanie v týchto priestoroch. Firma Magic Computers zabezpečuje pripojenie na internet, predaj a servis IT, ako aj všetky služby s tým spojené. Ďalej sa v budove nachádza kvalitný bufet so širokým výberom jedál. Ďalej kaderníctvo, Autotechna, predajňa alko a nealko nápojov.
Bližšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle , mail: alebo v realitnej kancelárii na Sládkovičovej ulici č.1 vo Zvolene oproti hlavnej pošte.

Podobné realitné ponuky