Prenájom kancelárie, Vápenka, Bratislava - Devínska Nová Ves, Slovensk

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom reprezentatívne kancelárske alebo obchodné priestory na Ranči u Ouzkých na ulici Vápenka v Bratislave, mestská časť Devínska nová Ves. Priestory sa nachádzajú na prízemí a zvýšenom prízemí.
Dispozícia vrchných priestorov pozostáva z veľkej priestrannej vstupnej haly s dominantným krbom. Vrchný priestor má vlastnú kuchynku, samostatnú konferenčnú miestnosť a dve samostatné oddelené toalety (dámske, pánske). Spodné priestory majú veľkú školiacu miestnosť, kanceláriu a kúpeľňu spojenú s toaletou. Priestory sa prenajímajú čiastočne zariadené po dohode s majiteľom (klimatizáciou, kancelárskym nábytkom, sedacie súpravy, množstvo pracovných stolov, stoličiek, úložných priestorov, vstavaných skríň, 13 počítačov). V areáli Ranču sa nachádza reštaurácia ktorá varí menu od pondelka do piatka, ktorá je vybavená kongresovou halou pre 150 ľudí, kompletne v celom areáli je neobmedzené množstvo parkovacích miest.

V prípade dlhodobého prenájmu je možná dohoda na cene.

Cena nájmu predstavuje 1400€ + DPH vrátane energií mesiac.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2014 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Babony TRE | Kompl. rekonštr. kanc. priestory pre vašu nerušenú prácu
Prenájom 8,80 €/m2/mes.
Babony TRE | Kompl. rekonštr. kanc. priestory pre vašu nerušenú prácu

Dáme do prenájmu kancelárie - o celkovej výmere cca 237 m2 - každá z kancelárii sa dá prenajať zvlášť - niektoré kancelárie sú prechodné . Kancelárie sú situované na 2.NP...

Kancelárie 237 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Istrijská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Babony TRE | Kompl. rekonštr. kanc. priestory pre vašu nerušenú prácu 8,80 €/m2/mes. Kancelárie 237 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Istrijská
prenájom