Predaj historický penzion Kysucké Nové Mesto centrum.V

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nepremeškajte možnosť využitia zimnej turistickej sezóny v lyžiarskom
stredisku Paradise v Oščadnice a Vrátnej Doliny.
Na predaj trojhviezdičkový hotel Anne-Mary na námesti v Kysuckom novom Meste
Nehnuteľnosť je zapísaná v zozname kultúrnych pamiatok SR pod číslom 10727
Budova pochádza z prvej polovice 19 str. klemby suterénu sú ešte cca o 100 rokov staršie.
Päť podlažná budova s reštauráciou v pamiatkových priestoroch suterénu, prístavbou kuchyne a sociálne zázemia pre kuchyňu i reštauráciu v novostavbe. Ďalej na úrovni prízemia je spoločenský salón so sociálnym zázemím, terasou, recepciou a priestormi pre rýchle občerstvenie. V nasledujúcich troch podlažiach je 12 hotelových izieb kategórie troch hviezdičiek. V týchto priestoroch je zároveň raňajková kuchynka a miestnosť pre podávanie raňajok. Vstupné priestory hotela s priestorom recepcie a rýchleho občerstvenia dýchajú atmosférou dávnej histórie, ktorá je bližšie popísaná v informačnej príručke hotela.
Hotel je vybavený rozvodmi káblovej televízie do všetkých hotelových izieb a zároveň s možnosťou pripojenia na internet vo všetkých hotelových izbách i v priestoroch raňajkovej jedálne a recepcie. Atraktívnosť regiónu kopcovitej scenérie a prírody Kysúc, Západných Tatier - Roháče, Malá Fatra,Vrátna dolina a tiež lyžiarske stredisko Paradise v Oščadnici vytárajú ideálne podmienky pre šport, turistiku, poznávanie a aktívny oddych
Zároveň sa v týchto priestoroch nachádza samostatná kotolňa pre hotelovú časť. Ďalej v hotelovej časti existujú pripravené priestory pre saunu a relaxáciu.
Hotel disponuje kapacitou štyroch - trojposteľových izieb, šesť - dvojposteľových izieb /v štyroch s možnosťou prístelky/ a dvoch - jednoposteľových izieb. Izby sú vybavené kúpeľňou s WC, televízorom s pripojením na internet a možnosťou telefonického spojenia po doplnení zariadenia.
V historických priestoroch hotela sa nachádza dobový salón pre 30 - 40 hostí s pôvodne zachovaných a zreštaurovaných dreveným stropom s latinským nápisom \"AEDIFACAVIT S. D. ANDREAS FUSEK CUM CONTRORALI, SUAD. ELIZABETHA BORCSICKI ANNO 1748 DIE 6. MAI\".
V pivničných priestoroch hotela s pôvodným zachovaným kamenným murivom a klenbových stropov je možné umiestniť unikátnu vinotéku. História a celkové riešenie celkových priestorov dáva možnosť odlíšiť sa od iných, získať konkurenčnú výhodu pri uplatňovaní netradičných postupov v ponuke slovenských a zahraničných vín.
Rýchle občerstvenie - minipresso, je umiestnenie vedľa vstupu do objektu zo strany námestia, kde je možnosť posedenia v letných mesiacoch v časti arkádovej klenby, ktorá je súčasťou nehnuteľností.Akciová cena hotela platí 3 mesiace.
Prístup na internet a strážené parkovisko pre 8 motorových vozidiel v zadnej časti nádvoria hotela, ako aj informačný servis, ktorý napomáha plniť želania hostí pre rôzne zameranie športového, kultúrneho, turistického vyplnenia programu počas pobytu v hoteli.
4. Rozpis plánovaných služieb, nákladov a výnosov,možnosť preposlať mailom.
Samozrejmosťou sú kompletné bezplatné realitné služby zo štátnou garanciou.
Ďalej zaisťujeme možnosť výberu najlepších podmienok v zmysle zákona č.186/2009 Z.z.
a vyberáme tú správnu možnosť spomedzi aktuálnych ponúk a akcií všetkých slovenských finančných inštitúcií vrátane štátnych dotácii. Poskytujeme služby bytového architekta, obdobné zákazky a ďalšie informácie.
kontakt:Figúr Viliam
tel:

Podobné realitné ponuky