Predáme stavebný pozemok v Hainburgu pri nemocnici s výhľadom na hrad

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj stavebný pozemok na bývanie 582 m2 rozmery 20-22 x 26-28 m. Lokalita pri nemocnici s pekným výhľadom na hrad a náprotivný kopec Braunsberg, v rodinnej zástavbe 16 domov pri jazierku, tichom prostredí. Regulatívy zástavby 45% zastavaná plocha, 2 nadzemné podlažia 1 podzemné podlažie. Architektonické stvárnenie nie je regulované. Stavebná čiara je 4,5 m od ulice, oplotenie priehľadné do 1,1, m, na opačnej strane možnosť realizácie nepriehľadného oplotenia do 2 m.V cene je zahrnutý poplatok za pripojenie na siete 12 000 € a 1/16 podiel na jazierku 186 m 2 s právom užívania. Komunikácia Schlossbergstrasse je priebežná komunikácia pre osobnú dopravu k rodinným domom v obytnej zóne. V pešej dostupnosti 10 min zastávka MHD, vybavenosť v centre, lokalita v blízkosti centra.

Cena pozemku je 118 728,- EUR už aj vrátane provízie RK a kompletného finančného a právneho servisu. Kupujúci platí poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Náklady na údržbu jazierka sú 40,-€/mes., predstavujú správu, kontrolu, čistenie.

Prečo využiť spoluprácu s RK Elpamreal? - neplatíte poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti, hradíme právny servis, spracovanie kúpno-predajnej zmluvy, spracovanie návrhu na vklad do katastra, poplatky za výpis z Listu vlastníctva a poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách. Bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru. Navyše, znalecký posudok v prípade využitia služieb Hypotekárneho poradcu je zdarma. Vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Bruck an der Leitha