Pozemok na stavbu RD s vínnou pivnicou, iba jeden sused

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hundsheim- Rakúsko.
Pozemok na výstavbu samostatne stojaceho RD v malebnej dedinke 15 min od Bratislavy.
Obec so základnou vybavenosťou, ale s o to väčším benefitom- benefitom kľudu, pokojnej atmosféry a obyvateľstva, ktoré nemá predsudky voči slovákom a príjmú Vás medzi seba. Bez nových rezidenčných osídlení tak masívne sa rozrastajúcich v ostatných prihraničných obciach a neskazená novousadlíkmi. Toto sú benefity, ktoré Vám iná obec v blízkom dosahu BA neposkytne.
Obec na hranici prírodného ochranného pásma a predsa na dosahu hlavného mesta.
Pozemok, ktorý je na predaj sa nachádza na okraji obce v pôvodnej zástavbe rodinných domov.
Jeho veľkosť je 850 m2, z čoho stavebná plocha je 425 m2 a 425m2 je možné využiť ako záhradu. K tomuto pozemku je možnosť prikúpiť aj ornú pôdu vo výmere ďaľších 3000 m2- ale nieje podmienkou. Pozemok je mierne svahovitý, resp. medzi stavebnou časťou a záhradou je prevýšenie cca 2,5 metra. Inak je rovinatý. Zaujímavosťou a devízou zároveň je krásna 120 ročná vínna pivnička umiestnená v tomto svahu, zrekonštruovaná, vrátane malej kuch. linky a využívaná na posedenie so známymi, ktorá je už v cene pozemku.
Pozemok je nepravidelného tvaru, uličnej šírky cca 14 m, smerom dozadu sa roširujúci, vďaka čomu môžete mať na záhrade pekné súkromie a od ulice bude pôsobiť dom skromne. Prístupný je z dvoch strán, nakoľko z tretej strany už začína chránené prírodné územie, má pozemok iba jedného suseda.
Všetky IS na pozemku.
Podrobnejšie informácie z ÚPI k dispozicíí na požiadanie.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie,