Pozemok na Devíne s panoramatickým výhľadom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

LIONREAL Vám ponúka na predaj v Devíne záhradku o výmere 273 m2, dlžka pozemku cca 30 m a šírka cca 9 m. Prípojka elektriny, voda. Na pozemku je vysadený vinič, je kaskadovitý s prekrásnym panoramatickým výhľadom na celý Devín. Prístup autom priamo pred pozemok. Možnosť stavby chatky s terasami.Odporúčam vidieť!

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email:
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.


Pre našich klientov hľadáme nehnuteľnosti v Bratislave - garsónky, dvojgarzónky, 1-izbové byty, 2-izbové byty, 3-izbové byty, 4-izbové byty, pozemky, RD. Neváhajte nás kontaktovať a ponúknite nám Vašu nehnuteľnosť stačí ak nám na email zašlete základné informácie o nehnuteľnosti a telefonický kontakt na Vás a my Vás obratom budeme kontaktovať.

Ponúkame Vám i možnosť priameho vykúpenia nehnuteľnosti, aj zadlžených. V prípade dohody, odkúpime aj zadlženú nehnuteľnosť do 24 hodín (po neplatičoch, dlh na nájomnom, exekúcia, pred dražbou, nedoplatky a iné ťarchy), dlhy vyrovnáme a zabezpečíme Vám nové bývanie.

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ: Slnečná záhrada v blízkosti historického centra Devína
Predaj 27.900,- €
PREDANÉ: Slnečná záhrada v blízkosti historického centra Devína

Ponúkame na predaj slnečnú záhradu v blízkosti historického centra Devína.Veľkosť záhrady je 246 m2 so šírkou 11 m. Vo veľkosti nie je zahrnutý prislúchajúci podiel na prístupovej ceste, ktorý...

Záhrady 246 m2 Bratislava - Devín / Spätná cesta
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ: Slnečná záhrada v blízkosti historického centra Devína 27.900,- € Záhrady 246 m2 Bratislava - Devín
Spätná cesta
predaj