Predaj záhrady, Morava, Bratislava - Devín, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj slnečnú záhradu v Devíne, mestská časť Devínska nová Ves. Celková rozloha pozemku je 516 m2 so šírkou 9 m a prístupovou komunikáciou na ktorej je zriadené právo prejazdu a prechodu plus právo uloženia inžinierskych sieti. Prístup na pozemok je cez spevnenú cestu a výstup priamo do záhrady je po plechových schodoch. Pozemok je mierne svahovitý a veľmi pekne udržiavaný. Na pozemku je postavená malá záhradná chatka vhodná na odkladanie záhradného náradia. Susediaci pozemok, 2-pozemky vedľa má stavebné povolenie na stavbu celoročne obývateľnej chatky so všetkými sieťami.

Pozemok je orientovaný na juho-západnú stranu smerom do cesty ktorá je vzdialená približne 15-metrov. K pozemku vedie cesta a je spevnená betónovou výstužou ako aj príjazdová cesta k záhradke. Pozemok sa nachádza pri zástavke Morava s vynikajúcou dostupnosťou do Devínskej novej Vsi.

Cena nehnuteľnosti je 46.990,- € vrátane provízie realitnej spoločnosti, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, hypotekárny servis a ostatné náležitosti pri prepise nehnuteľnosti.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt: ,

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o © Copyright 2016 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ: Slnečná záhrada v blízkosti historického centra Devína
Predaj 27.900,- €
PREDANÉ: Slnečná záhrada v blízkosti historického centra Devína

Ponúkame na predaj slnečnú záhradu v blízkosti historického centra Devína.Veľkosť záhrady je 246 m2 so šírkou 11 m. Vo veľkosti nie je zahrnutý prislúchajúci podiel na prístupovej ceste, ktorý...

Záhrady 246 m2 Bratislava - Devín / Spätná cesta
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ: Slnečná záhrada v blízkosti historického centra Devína 27.900,- € Záhrady 246 m2 Bratislava - Devín
Spätná cesta
predaj