!!! TOP - RD Kolinovce - výborne situovaný - PRENÁJOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Tento rodinný dom v Kolinovciach v okrese Spišská Nová Ves, je v osobnom vlastníctve, orientovaný na juhozápad, na rovnom pozemku v zadnej časti s miernym stúpaním je zaujímavý svojou plohou, má pekný výhľad na ihličnatý les, a zároveň je blízko mesta Krompachy kde do pár minút ste v meste s kompletnou občianskou vybavenosťou.
Nachádza sa v tichej lokalite, stavba rodinného domu sa nachádza v strede záhrady. Dispozičné riešenie domu je na prízemí, pozostáva z vonkajšej slnečnej terasy v prednej časti domu, priestrannej chodby, štyroch izieb, kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatné WC, špajze.
Izby sú navzájom neprechodné, každá izba má samostatný vchod z chodby.
Dom je po čiastočnej rekonštrukcii v roku 2013, vymenené sú platové okná, vchodové dvere, nový rozvod elektrickej inštalácie aj na 380 V, celý dizajn je v modernom štýle, interiér je zachovalý vkusne upravený, strecha škridľa plech vymenená v roku 2018.
Vykurovanie v dome je ústredným kúrením na plyn plus elektrické gamatky, v kuchyni elektrický sporák, ohrev vody elektrickým bojlerom. Dom má vlastnú studňu, odpad je riešený septikom, je čiastočne podpivničený, v pivničných priestoroch sa nachádza kotolňa a technická miestnosť, k domu prislúcha veľká záhrada, ovocné stromy.
V blízkosti dediny je mesto s kompletnou občianskou ybavenosťou, ambulancie lekárov pre deti, dorast, dospelých, stomatológ, ZŠ, MŠ, vlaková zastávka, predajne potravín a pod.
V blízkosti mesta je lyžiarske stredisko plejsy.

V dedine je obchod potraviny mix - drogéria a škôlka.
Dom bol komplet zrekonštruovaný pred 5 rokmi.

Bývajte v dome, užívajte si pohodlie a komfort 108 m2 obytnej plochy, zároveň majte náklady ako v byte, no užívajte si vymoženosti domu a to vybehnúť z domu na dvor, útulnú terasu na pekné letné večeri, či grilovanie s partiou, alebo deťmi.

Mesačný prenájom je 250€ + energie - tie sa pohybujú pre 4 člennú rodinu +- 80€ mesačne.

Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo e-mailom:

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Spišská Nová Ves