003-21 Penzión, lokalita – Košické Olšany – Košice okolie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ing. Rudolf Dohányos, realitný maklér Impulz Real, s.r.o. Vám ponúka na predaj 4-izbovú rekreačnú budovu s reštauračným vybavením a sociálnym zariadením.
Popis nehnuteľnosti:
Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve o výmere:
- zastavaná plocha – 246 m2, obytná plocha – 210 m2 , úžitková plocha – 310 m2 , plocha pozemku cca 3 ha v podielovom spoluvlastníctve.
Rekreačné zariadenie je umiestnené v tichom prostredí lesov Dubina, s výhľadom na bývalé jazierko. Nachádza sa na rovinatom pozemku Toryskej pahorkatiny, v katastrálnom území Košické Olšany. Nehnuteľnosť je predurčená na rekreačné využitie, turistiku, hipoterapiu a v konečnom dôsledku na ďalšiu výstavbu rekreačných objektov za účelom poskytovania relaxu a oddychu. Cieľovou skupinou by mali byť záhradkári zo susediacej časti, v ktorej sú chaty s trvalým bývaním, obyvatelia blízkych obci a Košíc.
Priestor, ktorý je k dispozícií je vhodný na kultúrne a spoločenské akcie, ubytovacie zariadenie typu penzión v tichom prostredí s množstvom zelene, prípadne pre rodiny s deťmi na voľno časové aktivity s detským ihriskom.
Samostatnú časť tvorí rozľahlá terasa s priehľadným uzavretím, pričom naďalej ostáva v kontakte s prírodou.
Dispozične je rozdelená na suterén, prízemie s terasou a 1. poschodie.
Do suterénu vedie interné schodisko a sú v ňom tri miestnosti, z toho jedna je technická miestnosť.
Prízemie tvorí spoločenská časť, a to výčap s barom, kuchyňa, sklad, priestor pre 5 stolov, a oddelené sociálne zariadenie.
1. poschodie poskytuje 4 ubytovacie jednotky a 2 sociálne zariadenia. Uvedená nehnuteľnosť sa predáva bez športovo rekreačného vybavenia.
Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky , kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky . Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti. Realizujte s nami aj financovanie Vášho fantastického bývania, vzhľadom na naše skúsenosti Vám zabezpečíme najlepšie podmienky na trhu aj s výhodným bonusom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Rudolf Dohányos , Teším sa na spoluprácu.

Podobné realitné ponuky