REZERVOVANÉ!!! 1,5 Izbový byt s loggiou, Moldava nad Bodvou

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANÉ!!! Realitná kancelária Petersen Realitný Servis Vám ponúka na predaj 1,5-izbový byt o celkovej rozlohe 42 m2, v lokalite Košice-Okolie, Moldava nad Bodvou na ulici Severná. Byt sa nachádza na 4. poschodí bytového domu s výťahom. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, jeho obvodový plášť bol zateplený, vstupná brána a schránky sú taktiež po výmene, nová dlažba. Zmenená dispozícia bytu nám dáva vstupnú chodbu, kúpeľňu s toaletou, nepriechodnú spálňu, obývaciu izbu s prechodom do kuchyne odkiaľ sa dostaneme na 6 m2 loggiu. Parkovanie je verejné, bezproblémové.
Na podlahách nájdete plávajúcu podlahu alebo dlažbu, okná sú plastové. Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom a toaletou. Prevádzkové náklady činia 120,- euro / 1 mesiac pri užívaní dvomi osobami, plus elektrická energia.
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, dostatok zelene, školu, škôlku, detské ihrisko. V tesnej blízkosti sa nachádza nákupné centrum.

Cena nehnuteľnosti je 44 000,- Eur vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, bude pre nás potešením Vám danú nehnuteľnosť osobne ukázať a asistovať Vám pri správnom rozhodnutí.

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Petersen Realitný Servis.
#novebývanie #1,5izbovybyt #moldavanadbodvou #lokalita #nehnutelnosti #petersen_realitny_servis #predaj #reality #realitnakancelariakosice

Podobné realitné ponuky

Prízemný 2 izbový byt s vlastným kúrením, Vajkovce, Košice-okolie
Predaj 120.000,- €
Prízemný 2 izbový byt s vlastným kúrením, Vajkovce, Košice-okolie

Ponúkame na predaj 2 izbový prízemný byt v obci Vajkovce, Košice-okolie.Rozloha bytu je 56,23 m2. Byt sa nachádza na prízemí zrekonštruovaného bytového domu. Byt pozostáva z 2 obytných...

2-izbový byt 56.23 m2 Vajkovce / Vajkovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prízemný 2 izbový byt s vlastným kúrením, Vajkovce, Košice-okolie 120.000,- € 2-izbový byt 56.23 m2 Vajkovce
Vajkovce
predaj