1 izbový byt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom 1 izbový byt, ktorý sa nachádza 15 min. pešej chôdze do historického centra mesta Rožňava, v časti Vargové pole, ktoré je vyhľadávaným sídliskom na bývanie. Byt je v stredovej sekcii na vyvýšenom prízemí 3 poschodového bytového domu, čiže je teplý a svetlý zároveň. Byt sa prenajíma so zariadením a spotrebičmi - práčka, elektrický sporák, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou. K bytu prináleží aj pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Parkovanie verejné, no bezproblémové. Samostatný merač na vodu, elektrinu. Kúrenie centrálne. Mesačný nájom vrátane energií je 350 €. V cene nájmu nie je zahrnutý internet ani TV.

DISPOZÍCIA

Byt o výmere 35 m2 pozostáva z chodby, 1 samostatnej izby, kuchyne, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatnou toaletou.

PODMIENKY NÁJMU

- max. 2 dospelé osoby
- bez domácich zvierat
- depozit 350 €

POHĽAD MAKLÉRA

Lokalita, v ktorej sa byt nachádza poskytuje nájomcovi možnosť bývania vo vyhľadávanej časti mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou, bez nutnosti ďalších rekonštrukčných prác s možnosťou okamžitého nasťahovania. Obhliadky nehnuteľnosti možné od 11.04.2023.

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Rožňava