Prenájom 1-izbového bytu, Gogoľova, Martin, Slovensko

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom jednoizbový byt v meste Martin - časť Ľadoveň, v blízkosti centra mesta. Rozloha bytu predstavuje 28 m2. K bytu prislúcha pivnica nachádzajúca sa na prízemí bytového domu (2 m2). Orientáciu bytu je na západ a nachádza sa na 3. poschodí zo siedmich v zateplenom bytovom dome. Strecha na bytovke je po kompletnej rekonštrukcii.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kúpeľňe s toaletou. V kúpeľni sa nachádza vaňa. V chodbe sa nachádza priestranná vstavaná skriňa. V celom byte sú položené plávajúce podlahy. Z chodby sa vchádza do obývacej izby prepojenej s kuchyňou. V byte sú kompletne menené elektrické rozvody.

Byt sa prenajíma aj čiastočne zariadený, kuchyňa s elektrospotrebičmi, nábytok, posteľ.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou - stierky, výmena radiátorov, plastové okná, rekonštrukcia kúpeľne, elektrické rozvody, nová kuchynská linka, plávajúce podlahy, dlažba, vstupné bezpečnostné dvere.

Byt sa nachádza v mestskej časti Ľadoveň s výbornou dostupnosť centra mesta a plnou občianskou vybavenosťou (obchody, zastávky MHD, obchody, lekáreň, reštaurácie, služby, supermarket).

Cena prenájmu bytu je 320,- eur vrátane energií. Poplatok pre realitnú kanceláriu predstavuje 160,- eur.

Zodpovedný maklér: Ing. Stanislav Thomka, kontakt: , e-mail:

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams, s.r.o. © Copyright 2015 Grahams, s.r.o.

Podobné realitné ponuky

Rezervované - 1 -izbový byt v kľudnej lokalite TURANY - Nájom
Prenájom 400,- €
Rezervované - 1 -izbový byt v kľudnej lokalite TURANY - Nájom

B10 Vám ponúka na prenájom 1 – izbový byt na prenájom v lokalite Turany.Popis:Byt sa nachádza na 4. poschodí panelového bytového domu v tichej lokalite. Orientácia okien z kuchyne...

1-izbový byt 38 m2 Turany
Prenájom 400,- €