1489 - kompletne zrekonštruovaný 1-izb. byt, 31,45m2 + lodžia + komora

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom kompletne a luxusne zrekonštruovaný a zariadený jednoizbový byt so samostatnou kuchyňou na Karloveskej ulici v Bratislave. Byt sa nachádza na druhom poschodí 7 poschodového bytového panelového domu, jeho rozloha je 31,45m2 + lodžia cez celý byt + komora pri byte .
Byt prešiel kompletnou a nákladnou rekonštrukciou v rámci ktorej boli menené nové rozvody elektriny a vody , kompletne zrekonštruované WC so sprchou, v kúpeľni – nové obklady, dlažba sanita a zabudovaný úložný priestor, ďalej šatníkové skrine vyrobené na mieru v izbe a chodbe, ktoré zabezpečia dostatok úložného priestoru. Bytu dáva jedinečný vzhľad podsvietenie v šatníkových skriniach a ich zaujímavé technické riešenie, ktoré slúži ako úložný priestor, posuvné vstupné dvere a z časti ako obývacia stena.
V kuchyni je nová kuchynská linka vrátane spotrebičov, zabezpečuje dostatok miesta pre prípravu jedla a stolovanie.
K bytu tiež patrí pivnica a aj komora na chodbe, ktorá zaistí uskladnenie sezónnych a iných vecí.
Byt je zariadený moderným a účelným nábytkom, ktorý ho robí praktickým a výnimočným. V bytovom dome boli menené stupacie rozvody, je zateplený a má nové vstupné brány. Mesačné nájomné vrátane energií je 470,- EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy je nutné zložiť prvé mesačné nájomné (resp. alikvotnú časť) a kauciu vo výške jedného mesačného nájomného. Byt je voľný. Kontakt v prípade záujmu: Miroslav Tomčiak .

Podobné realitné ponuky - 1-izbový byt, Bratislava - Karlova Ves