1,5 izbový byt Košice - Západ, popradská, kompl.rek. bez loggie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 1,5 - izbový byt na Popradskej ulici, vo výmere 41 m2, bez loggie, po kompletnej a kvalitnej rekonštrukcii, samostatná murovaná izba kde je priestor pre veľkú manželskú posteľ a vstavanú skriňu, kuchynská linka na mieru s veľkým odkladacím priestorom a so vstavanými spotrebičmi (chladnička, varná doska, elektrická rúra, digestor, drez zn. Blanco),  v byte je kompletná výmena elektroinštalácie, rozvodov vody a odpadu, kúrenia, nové omietky, kvalitná podlaha a dlažba, interiérové dvere, vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami, nová sanita, šatníkova skriňa na mieru v chodbe.občianska vybavenosť v okolí na dobrej úrovni.  
Bytový dom je štvorposchodový, po kompletnej novej rekonštrukcii (zateplenie, rekonštrukcia interiéru vchodu a schodiska), s výťahom, optika, samostatné parkovanie pred bytovým domom s rampou. Priamo za ním je lesopark Borovicový háj. Možnosť zakúpenia parkovacieho miesta za 5 000 EUR.
 
Vážený záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Coronw vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie. 
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte
 
Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:
 
https://lpreality.sk

Podobné realitné ponuky