(154 m2) BYT V CENTRE MESTA S 5 KÚPEĽŇAMI

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom 5 - izbový byt situovaný v blízkom centre mesta Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť má celkovú obytnú plochu 154 m2. Možnosť dlhodobého prenájmu pre: slušnú početnejšiu rodinu, väčšie skupiny do 10 osôb, členov futbalových, hokejových, či basketbalových klubov pôsobiacich v blízkom okolí, zamestnancov okolitých fabrík, či personálnych alebo pracovných agentúr.

Skvelá dopravná dostupnosť a kompletná občianska vybavenosť mesta. V blízkosti všetky potrebné úrady, banky, školy, škôlky, reštaurácie, bary, spoločenské a športové zariadenia čokoľvek na čo si spomeniete. Autobusová a železničná stanica minútu od objektu taktiež stanovište taxi služieb z celého mesta.

Dispozične pozostáva z chodby, špajze, kuchyne spolu s jedálňou a otvorenou spoločenskou miestnosťou, štyroch obytných izieb so samostatnými kúpeľňami, kde máte k dispozícii sprchovací kút, toaletu a umývadlo. Medzi vstupmi do samostatne uzamykateľných izieb je ešte menšia chodbička a ako bonus je vedľa kuchyne ďalšia plnohodnotná kúpeľňa s veľkou 180 centimetrovou vaňou a toaletou.

Byt má klimatizáciu a odovzdáva sa kompletne zariadený s novými elektrickými spotrebičmi a nábytkom.

Byt je voľný od 01.11.2019.

Cena zahŕňa celkové náklady vrátane nájomného, energií, internetu a TV. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza depozit vo výške 1.000 € + mesačné nájomné vopred za aktuálny mesiac.

Ak Vás moja ponuka oslovila, rád Vás privítam na osobnej obhliadke!

Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie nájomných zmlúv a preberacieho protokolu.

Podobné realitné ponuky