AKTUÁLNE!!! (155 m2) PODKROVNÝ BYT V CENTRE MESTA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk

Ponúkame vám na predaj 4 - izbový podkrovný byt. Jeho kúpou si môžete splniť sen o priestrannom bývaní. Takýto druh bytu má nezvyčajné čaro, ktoré tkvie v jeho originalite a vzdušnosti. Atypická dispozícia a skosený tvar stien vytvárajú atraktívny priestor, ktorý sa dá zariadiť celkom odlišne a originálne.

Podkrovie má dostatok prirodzeného svetla, vďaka strešným oknám zo severnej strany a vikiermi z južnej. Príjemný dopad slnečných lúčov vás pošteklí na tvári a v prípade, že vám to bude nepríjemné riešením sú existujúce tieniace rolety a žalúzie. Je všeobecne známe, že teplo stúpa hore. V podkrovnom byte sa tak zhromažďuje i teplo z bytov nachádzajúcich sa na nižšom podlaží, takže ani s vykurovaním nebude problém. Obytný dom má valbovú strechu so strešnou krytinou BRAMAC.

Bonusom tohto bytu je vlastné vykurovanie aj s ohrevom vody. Nespornou výhodou takého druhu priestoru je jeho veľká variabilita.


Dispozícia: predsieň; samostatné WC s umývadlom pre hostí; technická miestnosť; kuchyňa; otvorená priestorovo veľkorysá obývačka; chodba; 3 samostatné nepriechodné izby; veľká kúpeľňa so sprchovacím kútom, rohovou vaňou a odvetrávacím oknom; samostatná súkromná toaleta. Pod hrebeňom krovu je riešený priestor prístupný schodiskom z jednej izby. Z pohľadu obývacej izby vytvára akúsi galériu nad izbami, ktorú je možné využiť ako otvorenú pracovňu, oddychovú miestnosť s knižnicou alebo samostatný úložný priestor.

Podkrovný byt je ideálnou príležitosťou na prejavenie kreativity. Môžete si ho dotvoriť podľa vašich želaní, hrať sa s farbami, tieňmi, ale napríklad i rozložením zariadenia. Ak sa počas bývania v takomto byte zmenia požiadavky členov rodiny, môžete jednoducho zmeniť i spôsob jeho využitia.

Vzhľadom na to, že byt je situovaný na samom vrchu bytovky nikto nad vami bývať nebude, nemusíte sa teda báť prílišného hluku alebo toho, že vám bude niekto "skákať po hlave."

Lokalita plná benefitov ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť do centra mesta s kompletnou ponukou obchodov, služieb a kultúrnych zariadení. Nachádza sa tu materská škôlka s vlastnou jedálňou, základná škola, športové a detské ihriská, zastávka MHD.

Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.

Podobné realitné ponuky

Veľký mezonet 4+1 (199 m2) s loggiou centrum Sp. Nová Ves
Predaj 225.000,- €
Veľký mezonet 4+1 (199 m2) s loggiou centrum Sp. Nová Ves

EXKLUZÍVNE PONÚKAME NA PREDAJ VEĽKÝ, PRESVETLENÝ 4-IZBOVÝ BYT-MEZONET S LOGGIOU nachádzajúci sa V ÚPLNOM CENTRE MESTA Spišská Nová Ves, a to za cenu iba 1 130 EUR za meter štvorcový...

4-izbový byt 199 m2 Spišská Nová Ves / Koceľova
EXKLUZÍVNE 4 izbový mezonet s balkónom, loggiou, centrum, Sp. Nová Ves
Predaj 195.000,- €
EXKLUZÍVNE 4 izbový mezonet s balkónom, loggiou, centrum, Sp. Nová Ves

Ponúkame na predaj 4 izbový mezonetový byt s balkónom a loggiou, centrum, Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť sa nachádza v tehlovom bytovom dome a pozostáva z predsiene, kuchyne spojenej s obývacou...

4-izbový byt 87.5 m2 Spišská Nová Ves
Predaj, štvorizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mest...
Predaj 184.500,- €
Predaj, štvorizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mest...

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj štvorizbový podkrovný byt so zariadením a vybavením blízko centra mesta Spišská Nová Ves, ul. Škultétyho. Veľkorysý byt v OV, s podlahovou plochou vrátane príslušenstva 134...

4-izbový byt 134 m2 Spišská Nová Ves
Pripravujeme pre Vás:Predaj bytov SLOVENSKÝ RAJ - MLYNKY - BIELE VODY
Predaj Cena v RK
Pripravujeme pre Vás:Predaj bytov SLOVENSKÝ RAJ - MLYNKY - BIELE VODY

Najkrajšia časť SLOVENSKÉHO RAJA!!! - MLYNKY – BIELE VODY s Palcmanskou vodnou nádržou iba u nás.Už čoskoro si môžete rezervovať svoj apartmán/byt a byť súčasťou tejto prírodnej krásy len...

4-izbový byt 107 m2 Mlynky / Biele vody
4-izbový mezonet s loggiou 107 m2 Slovenský raj - Mlynky - Biele vody
Predaj 135.900,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Veľký mezonet 4+1 (199 m2) s loggiou centrum Sp. Nová Ves 225.000,- € 4-izbový byt 199 m2 Spišská Nová Ves
Koceľova
predaj
EXKLUZÍVNE 4 izbový mezonet s balkónom, loggiou, centrum, Sp. Nová Ves 195.000,- € 4-izbový byt 87.5 m2 Spišská Nová Ves predaj
Predaj, štvorizbový byt Spišská Nová Ves, Staré Mest... 184.500,- € 4-izbový byt 134 m2 Spišská Nová Ves predaj
Pripravujeme pre Vás:Predaj bytov SLOVENSKÝ RAJ - MLYNKY - BIELE VODY Cena v RK 4-izbový byt 107 m2 Mlynky
Biele vody
predaj
4-izbový mezonet s loggiou 107 m2 Slovenský raj - Mlynky - Biele vody 135.900,- € 4-izbový byt 96.82 m2 Mlynky
Biele vody
predaj