Pozemok pri meste Piešťany 40, -/m2 - Moravany nad Váhom - 5 ha

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Moravany nad Váhom
Ulica.: Pálenická
50000 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
2.000.000,- €
40,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

112973x zobrazená v zozname / 13359x zobrazená detailne / 416x zobrazená detailne tento mesiac

175091 Pozemok pri meste Piešťany 35,-/m2 - Moravany nad Váhom - cca. 5 Hektárov . Ponúkame Vám na predaj pozemok pri Piešťanoch, v obci Moravany nad Váhom - cca. 5 Hektárov . Na LV je evidovaný ako poľnohospodárska pôda. Nachádza sa v intraviláne a jeho funkčné využitie je odsúhlasené na individuálnu bytovú výstavbu . Pozemok je rovinatý, šírka od hlavnej cesty je až cca.136 m . Všetky IS v dosahu , cca.do 100 m. Asfaltová prístupová cesta(hlavná) - tvorí hranicu pozemku.
Výhody: slnečný, pekný výhľad, možnosť vybudovania celej štvrte, či sídliska. Cena 40€/m2.

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle , alebo mailovej adrese

Právny servis je zdarma. V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia. Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Viac nehnuteľností nájdete na vasereality.sk



Premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti?

VOLAJTE NA ČÍSLO:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja poľnohospodárskej pôdy v Moravanoch nad Váhom na ulici Pálenická

Rozloha poľnohospodárskej pôdy 50000 m2 je o 49115 metrov väčšia ako je priemerná rozloha poľnohospodárskej pôdy v Moravanoch nad Váhom.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku50000 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-175091 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny