1998, pozemok 1526m2, Košice - Pereš

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj stavebný pozemok v časti Košice - Pereš. Nehnuteľnosť je súčasťou zastavaného územia obce. Príjazdová cesta k pozemku je geometrickým plánom vymedzená a je súčasťou predaja. Šírka prístupovej cesty 3 m. Stav: stavebný pozemok , IBV. IS: vodovod, kanalizácia, plyn, elektrika od hranice pozemku cca 50 m. Rozmer pozemku: š 20 x d 62 . Plocha pozemku : 1526 m2 . Využitie: stavba rodinného dom.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete aj na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný maklér NARKS: Ing. Rudolf Dohányos ,

Podobné realitné ponuky