2-izb. BYT (64 m2). NOVOSTAVBA. ZÁHORSKÁ BYSTRICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom veľký klimatizovaný 2-izbový BYT (64 m2) v NOVOSTAVBE v ZÁHORSKEJ BYSTRICI. Byt sa nachádza na 1/2 nadzemnom podlaží v tehlovom dome. Byt má neštandardné riešenie bez zbytočných chodieb, obývačka (32 m2), samostatná kuchyňa, spálňa (21 m2), kúpeľňa so sprchovým kútom, WC. Parkovanie je pred domom. Podlahové kúrenie a ohrev vody je vlastným plynovým kotlom, čo znižuje náklady na bývanie. Tu sú TV Skylink a internet Radiolan.
Byt sa prenajíma zariadený (vrátane postele, skrine) a vybavený elektrospotrebičmi (pračka, chladnička, mikrovlnka a pod.).
Hlavnými pozitívami bytu sú ticho, blízkosť prírody, čisté verejné priestranstvo, dobrá, bezpečná adresa, bezproblémové parkovanie. Bytový dom má charakter rodinného domu, pred domom je detské ihrisko.

Byt je k dispozícii ihneď. Zvierata nie sú.

PLATBY: Nájom 460€. Energie 110€. Kaucia. Provízia.

RK Leaders & Partners, ,

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Záhorská Bystrica

Prenájom 2 izbového  bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky
Prenájom 570,- €/mes.
Prenájom 2 izbového bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky

Ponúkame na prenájom novostavbu 2 izbového bytu v Záhorskej Bystrici, v projekte Karpatium, v pešej dostupnosti Malých Karpát. Rozloha bytu 59 m2 + terasa, prenajíma sa kompletne zariadený, byt je...

2-izbový byt 59 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Ota Holúska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 2 izbového bytu v novostavbe s parkovaním - Strmé vršky 570,- €/mes. 2-izbový byt 59 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Ota Holúska
prenájom