ZNÍŽENÁ CENA!!! 2-izb. byt 67 m2+3 m2 loggia, Trenč. Teplice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Teplice
Ulica.: SNP
67 m²
6
1
2
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
114.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

59619x zobrazená v zozname / 3336x zobrazená detailne / 267x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt, o rozlohe 67 m2 v krásnom meste Trenčianske Teplice. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 6 poschodí. Je čiastočne zrekonštruovaný, a čiastočne zariadený. Nachádza sa na začiatku kúpeľného mesta v tichej lokalite, ktorá ponúka súkromné bývanie pre jednotlivcov alebo pre mladé rodiny. Jeho interiér je priestranný, čo robí tento byt ideálnym pre tých, ktorí si cenia komfortné bývanie.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do obývacej izby, samostatnej toalety a kúpeľne. Ďalej sa dostaneme do chodbičky, z ktorej je vstup do samostatnej izby a kuchyne. Výhodou je slnečná loggia o rozlohe 3 m2, ktorá je otočená do vnútro bloku so zeleňou. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere 5 m2.

Bytový dom je ohraničený zmiešanými lesmi čo vytvára pokojnú atmosféru. Je taktiež čiastočne po rekonštrukcií, menené boli dlažby na zemi. V bytovom dome sa nachádza výťah. Výhoda je bezplatné parkovanie pri bytovom dome.

Občianska vybavenosť je dobrá nachádza sa tu: materská škola, základná škola, vlaková a autobusová zastávka, detské ihriská, potraviny, lekárne, reštaurácie, mestská polícia.

link na 3D prehliadku vzorového bytu: https://my.matterport.com/show/?m=Pq8TSfvTfYX

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčianských Tepliciach na ulici SNP

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici SNP v Trenčianských Tepliciach v cene 114.000,- € je o 79.002 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trenčianských Tepliciach. Rozloha má priemernú rozlohu 2-izbového bytu v Trenčianských Tepliciach.

Pozícia realitnej ponuky

114.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
67 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²
67 m²
Úžitková plocha 32 m² 83.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Úžitková plocha67 m²
Poschodie1
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Lódžiaáno - 1
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1862 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny