2-izbový byt na predaj v LEVOČI ZNÍŽENÁ CENA!!!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

2-izbový byt na predaj v LEVOČI

Ponúkame predaj priestranný 2 izbový byt v Levoči o výmere 63m2 vo vyhľadávanej lokalite, tichom prostredí vhodné pre rodinu s deťmi, kompletná občianska vybavenosť, škôlka, škola, ihrisko,zdravotnícke zariadenie, autobusová zástavka, nákupné centrum, nízke náklady bytu.

Tento fakt nádherný byt má veľký potenciál a zaujímavé možnosti: hlavne pre rodiny s deťmi, má krásny výhľad z kuchyne do pekného a účelovo prakticky zariadeného parku s preliezkami a zeleňou, kde máte pod kontrolou svoje deti pri voľno-časových aktivitách.

Byt je po rekonštrukcii. Bytový dom je zapletený, s mimoriadne čistými chodbami a s výťahom. Bezproblémové verejné parkovanie pred bytovým domom.

Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy.

V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie, podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.




Kontakt:

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Levoča

2 izbový byt s loggiou, sídlisko Pod vinicou, Levoča
Predaj 83.000,- €
2 izbový byt s loggiou, sídlisko Pod vinicou, Levoča

Ponúkame na predaj 2 izbový byt s loggiou, sídlisko Pod vinicou, Levoča. Nehnuteľnosť sa nachádza v panelovom bytovom dome a pozostáva z dvoch obytných miestností, kuchyne, kúpeľne, toalety, chodby a...

2-izbový byt 48.73 m2 Levoča / Pod vinicou
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2 izbový byt s loggiou, sídlisko Pod vinicou, Levoča 83.000,- € 2-izbový byt 48.73 m2 Levoča
Pod vinicou
predaj