2-izbový byt na prenájom, Opletalova, Devínska Nová Ves, parking,

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám ponúka exkluzívne na prenájom, priestranný, klimatizovaný 2 izbový byt na Opletalovej ulici, v Bratislave časť Devínska Nová Ves - Devínsky dvor. Byt sa nachádza na 2 poschodí v 4 podlažnom obytnom dome bez výťahu. Celková rozloha obytnej plochy prenajímaného bytu je 65,14 m2, plus slnečná teraska o približnej rozlohe 10 m2.

V cene prenájmu bytu je jedno parkovacie státie v uzavretom spoločnom dvore. Byt je ihneď voľný na bývanie s možnosťou obhliadok po dohode kedykoľvek.
Byt je vhodný na bývanie so psíkom, po odsúhlasení s majiteľom bytu.

Dispozícia bytu pozostáva z jednej samostatnej spálne, jednej priestrannej obývacej izby s kuchyňou a výstupom na terasku. V byte je aj samostatná toaleta, kúpeľňa a väčšia chodba so vstavanými skriňami. Byt sa prenajíma zariadený: rohová sedačka, TV, manželská posteľ, poschodová posteľ (v prípade potreby sa demontuje), dve vstavané skrine (na chodbe a v spálni), komoda, jedálenský stôl, päť stoličiek, práčka, umývačka riadu, chladnička, elektrická varná doska, elektrická rúra.

Lokalita Devínsky Dvor je novšie vybudovaná a nachádza sa v starej časti Devínskej Novej Vsi. Lokalita poskytuje dobrú občiansku vybavenosť ako Terno potraviny, reštaurácie na skok, kaviareň, pri dome zástavka MHD.


Cena za prenájom bytu je 650,- €/mesiac, plus 100,- €/mesiac za energie, bez internetu.
Pri prenájme sa hradí vratný depozit vo výške 750,- a jednorazová odmena za sprostredkovanie prenájmu realitnej spoločnosti je vo výške 500,-.

Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky