2-izbový byt s parkovacím miestom, prenájom, Na hore, Dargov. Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom priestranný 2-izbový byt v žiadanej tichej lokalite na ulici Na hore v Košiciach, časť Dargovských hrdinov. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 4 podlažnom zateplenom bytovom dome. Celková rozloha bytu predstavuje 62 m2 vrátane balkónu o veľkosti cca 2 m2. K bytu prislúcha aj vyhradené parkovacie miesto a komora.

Byt je vhodný na bývanie pre 1-2 osoby, bez domácich zvierat.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, izby, kúpeľne, samostatnej toalety a balkónu. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, rúra, digestor, mikrovlnná rúra, barový pult, dve barové stoličky, sklenený jedálenský stôl, štyri stoličky, skrine, skrinky, gauč, konferenčný stolík, TV, dva reproduktory, ventilátor, posteľ, dva matrace, práčka, sedenie na balkóne. Komora prislúchajúca bytu je vedľa jeho vchodových dverí. Vyhradené parkovacie miesto sa nachádza pred bytovým domom do vzdialenosti 3 metrov.

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: miestný úrad, základná škola, ihriská, obchody, potraviny, reštaurácie, lekárne, salóny, bowling. V blízkosti JYSK, Sportisimo, Kik, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta, výborná dostupnosť na rýchlostnú cestu.

Cena za prenájom bytu je 550,- €/mesiac vrátane energií a vyhradeného parkovacieho miesta.

Zodpovedný maklér: Ing. Iveta Otrošinová, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky