2-IZBOVÝ BYT S TERASOU, ZÁHRADOU A PARKOVANÍM - VILADOMY SENEC

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj veľmi pekný 2-izbový byt v rezidenčnom komplexe Viladomy Senec. Viladomy sú riešené ako privátna zóna s vlastným vjazdom a parkovaním za rampou, čo zvyšuje pocit súkromia a bezpečia. Štýlovo zariadený byt s podlahovou plochou 46m2 disponuje nádhernou terasou so záhradou s veľkolepou výmerou 114m2. Takéto bývanie poskytuje benefity bývania v rodinnom dome, pritom s oveľa nižšími nákladmi.

ZÁKLADNÉ PARAMETRE:
- podlahová plocha bytu: 46m2
- záhrada: 114m2
- vlastné parkovacie miesto: 11m2
- plastové okná
- plávajúce podlahy
- keramické obklady a dlažby, kvalitná sanita
- kuchynská linka komplet vybavená spotrebičmi (umývačka riadu, sklokeramická varná doska, mikrovlnná rúra)
- terasa s markízou
- oplotená záhrada s udržiavaným trávnikom
- mesačné náklady cca 100,- Eur vrátane energií (53,- Eur fond opráv + voda, plyn 30,- Eur, elektrina 20,- Eur)

DISPOZÍCIA:
Dispozične je byt riešený ako dvojizbový, s obývacou izbou spojenou s kuchynskou časťou a samostatnou spálňou, s ktorej je vstup na terasu a do záhrady. Vstupná hala poskytuje dostatok priestoru na rolldory, vo veľkej kúpeľni sa takisto nachádza zabudovaný úložný priestor.

LOKALITA:
Lokalita je veľmi vyhľadávaná kvôli svojmu charakteru privátnej rezidenčnej zóny so skvelou dostupnosťou do centra mesta, na diaľnicu či na Slnečné jazerá. V blízkosti je Lidl, Kaufland, vlaková či autobusová stanica sú v pešej dostupnosti.

CENA:
Cena nehnuteľnosti je 127 000,- vrátane parkovacieho miesta.

HYPOTÉKU VYBAVÍME ZA VÁS.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť. Prevod finančných prostriedkov je zabezpečený formou notárskej úschovy alebo bankovej vinkulácie.
Cena je vrátane provízie RK. Poskytneme Vám kompletný právny servis. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti. Zabezpečíme aj súdneho znalca, poradenstvo renomovanej právnickej kancelárie, vypracovanie autorizovaných zmlúv, vklad do katastra vrátane správnych poplatkov, poistenie Vašej nehnuteľnosti a prevedieme Vás celým procesom predaja vrátane prepisu energií na nového majiteľa.
Ak Vás táto výnimočná ponuka zaujala, radi Vám zabezpečíme obhliadku. Kontaktujte nás na tel.č. : , prípadne e-mailom na adrese: Kanceláriu ACCENT REAL nájdete na Drieňovej ul. 34 v Bratislave.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Pouzdřany