PREDAJ: 2-IZBOVÝ BYT V TICHOM PROSTREDÍ, HAINBURG, RAKÚSK

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt s balkónom v zateplenom tehlovom obytnom dome v tichej lokalite mesta Hainburg an der Donau. Byt sa nachádza na vyvýšenom 1. poschodí, k bytu patrí pivnica v suteréne a vlastné parkovacie miesto pri dome. K dispozícii je spoločná miestnosť pre motorky, miestnosť pre bicykle , sušiareň so susičkou a spoločná záhrada.

Parametre bytu:
úžitková plocha: 60,5 m2 + balkón + pivnica
kúrenie: elektrick´, radiatory + krbové kachle na drevo

Dispozičné riešenie:
Vstupná hala, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, kuchyňa so vstavanou kuchynskou linkoua zabudovanými spotrebičmi ( elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, drvič odpadu), úložná miestnosť, obývacia izba so vstavanou skriňou a spálňa so vstavanou skriňou. V obývacej izbe sa nachádzajú krbové kachle, ktoré vykúria celý byt. Z obývacej izby je vstup na balkón orientovaný do spoločnej záhrady.

Cena bytu: 90.000,- Eur + 9.800,- Eur nízkoúroková pôžička, ku ktorej nový majiteľ pristupuje. Mesačná splátka pôžičky je vo výške 52,- €
K cene je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku (daň, kataster, notár, RK) spolu vo výške 10%.

Prevádzkové náklady: 200,- € + elektrická energia. Byt je obklopeny z každej strany bytom (aj zo spodu), preto náklady na kúrenie sú minimálne.

Lokalita:
Hainburg an der Donau je vzdialený 15 km od Bratislavy. Nachádza sa tu plná občianska vybavennosť: škôlka, škola, lekár, nemocnica, obchody, banky, nákupné centrum., reštaurácie, kúpalisko, cyklistické trate, športoviská. Priame vlakové spojenie s Viedňou a autobusové spojenie s Bratislavou poskytujú komfortné bývanie v obľúbenej lokalite.

Kontakt:
tel: SK , AT

V rámci našej činnosti Vám zabezpečíme:
financovanie v rakúskych bankách
preklady a tlmočenie z/do nemeckého jazyka

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bruck an der Leitha

Predaj 2-izbového bytu, Bruck an der Leitha
Predaj 178.000,- €
Predaj 2-izbového bytu, Bruck an der Leitha
2-izbový byt 73 m2 Hainburg an der Donau
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj 2-izbového bytu, Bruck an der Leitha 178.000,- € 2-izbový byt 73 m2 Hainburg an der Donau predaj