(2.320 m2) HALA S VIACÚČELOVÝM VYUŽITÍM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj halu s pozemkom (1.260 m2), s viacúčelovým využitím, nachádzajúcu sa v lokalite Spišská Nová Ves, Markušovská cesta. Priestor je možný využiť na skladovanie, výrobnú halu, pivovar, liehovar či iné. Areál je oplotený.

Dispozícia budovy: kancelársky priestor (67 m2), toalety, kuchynka, sprcha, skladový alebo výrobný priestor (952 m2) s výškou po strop 7,3 m (detail vo fotografii). Hala je plne vykurovaná vlastnou plynovou kotolňou.

Široký okruh využitia areálu, jeho zaujímavá poloha a výhodná cena Vám dáva príležitosť realizovania vo Vašich činnostiach. Je tu bezproblémový prístup veľkými nákladnými autami, ako aj kamiónom.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, aby sme si dohodli termín osobnej obhliadky. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.

Podobné realitné ponuky

EXKLUZÍVNE Hala, priemyselný park, Odorínska cesta, Spišská Nová Ves
Predaj Cena v RK
EXKLUZÍVNE Hala, priemyselný park, Odorínska cesta, Spišská Nová Ves

Exkluzívne ponúkame na predaj halu v priemyselnom parku, Odorínska cesta, Spišská Nová Ves. Hala so zastavanou plochou 361 m2 (základných rozmerov 19 m x 19 m) je vhodná predovšetkým ako...

Sklady a haly 361 m2 Spišská Nová Ves / Odorínska cesta
Poľnohospodársky areál, Spišské Vlachy, okres Spišská Nová Ves
Predaj 900.000,- €
Poľnohospodársky areál, Spišské Vlachy, okres Spišská Nová Ves

Ponúkame na predaj poľnohospodársky areál, Spišské Vlachy, okres Spišská Nová Ves. Objekt bol využívaný na chov a spracovanie poľnohospodárskych zvierat:- celková rozloha: 19500 m2,- úžitková plocha: 5300 m2, -...

Sklady a haly 19500 m2 Spišské Vlachy
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
EXKLUZÍVNE Hala, priemyselný park, Odorínska cesta, Spišská Nová Ves Cena v RK Sklady a haly 361 m2 Spišská Nová Ves
Odorínska cesta
predaj
Poľnohospodársky areál, Spišské Vlachy, okres Spišská Nová Ves 900.000,- € Sklady a haly 19500 m2 Spišské Vlachy predaj