2i apartmán pod lesom Tále Nízke Tatry

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Bystrá
Ulica.: Tále
56.5 m²
3
zvýšené prízemie
2
pôvodný
nie
áno
nie
predaj - Rekreačný apartmán
209.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

80029x zobrazená v zozname / 7014x zobrazená detailne / 250x zobrazená detailne tento mesiac

Dvojizbový apartmán sa nachádza v uzavretom areáli novopostavených apartmánových domov v lyžiarsko - turistickom stredisku Tále, v národnom parku Nízke Tatry. Je ukrytý v časti pôvabnej Bystrianskej doliny, pri brehu horského potoka Bystrianka, ktorý vytvára neopakovateľný žblnkot a je obklopený hustými ihličnato-listnatými lesmi. Jedinečnosť lokality zaliatej slnkom umocňuje pohľad na majestátne končiare najvyšších vrchov Nízkych Tatier.

Je situovaný na prvom vyvýšenom podlaží zo štyroch, s výťahom, v tehlovej zateplenej bytovke, kolaudovanej v roku 2010. Byt je orientovaný na Západ a má výmeru 51m2 + balkón 5,5m2. Nachádza sa tu zádverie so vstavanou skriňou, obývacia izba s kuchyňou a kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom. Ďalej tu je priestranná spálňa so vstavanou skriňou a kúpeľňa s toaletou. Z obývačky je východ na balkón s výhľadom Chopok a okolitú prírodu. Na pohľadovú stranu už nie je možná žiadna výstavba a aktuálny stav je konečný. K apartmánu prislúcha pivnica a parkovacie miesto pre dve autá. Diaľkovo ovládané vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi a podlahovým vykurovaním s rebríkovým radiátorom v kúpeľni.

V stráženom areáli sa nachádza prístrešok na posedenie a grilovanie pre majiteľov apartmánov. V susedstve areálu sú tenisové kurty, detské ihrisko a reštaurácia s tradičnou slovenskou kuchyňou aj rozvozom jedál (kurianataloch.sk).

Približne 2 km vzdialené je obľúbené lyžiarske stredisko Tále s umelým zasnežovaním, večerným lyžovaním a bežkárskymi traťami. Súčasťou strediska je 27 jamkové golfové ihrisko s detskou golfovou akadémiou (tale.sk). Okúpať sa a relaxovať môžete ísť do vodného a wellness sveta v Hotely Bystrá (hotelbystra.sk) vzdialeného iba pár minút pešo, alebo do Hotela Partizán, prípadne Hotela Stupka na Táľoch, kde vedie z areálu náučný chodník.

Pre náročnejších lyžiarov je vhodné 7km vzdialené najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, ktoré ponúka viac ako 50km upravených tratí na južnej a severnej strane Chopku, v lete sa meniace na perfektnú destináciu pre rodinné výlety s rôznymi atrakciami (jasna.sk)
Na všetky strediská pravidelne jazdí skibus so zástavkou cca 50m od areálu.

Apartmán sa využíva aj na krátkodobý prenájom s výborným hodnotením od klientov.

Podrobné informácie a ďalšie ponuky nájdete na CHATYpodTATRAMI.sk aj na našich sociálnych sieťach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja apartmánu v Bystrej na ulici Tále

Inzerovaný rekreačný apartmán na ulici Tále v Bystrej v cene 209.000,- € je o 33.167 € drahší ako je priemerná cena apartmánu v Bystrej. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha apartmánu v Bystrej. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 rekreačných apartmánov v Bystrej. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-10...

Pozícia realitnej ponuky

209.000,- €
Cena nehnuteľnosti 189.800,- € 299.000,- €
56.5 m²
Celková rozloha 40 m² 135 m²
56.5 m²
Úžitková plocha 40 m² 135 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56.5 m²
Úžitková plocha56.5 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-104 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.