2i byt s predzáhradkou, parking, novostavba, dog friendly, Rusovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom ponúkame kompletne zariadený 2-izbový byt s vyhradeným garážovým státím, pivnicou, s terasou a predzáhradkou o výmere až 109 m2 v tichom prostredí na Firmovej ulici v Bratislave, mestskej časti Rusovce.

Podlahová plocha bytu predstavuje 55 m2 + záhradka s terasou o výmere 109 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na prízemí v 2 - poschodovej novostavbe. V okolí dostačujúca občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený, s kuchynskou linkou na mieru so sklo keramickou varnou doskou a elektrickou rúrou, voľne stojacou chladničkou s mrazničkou a mikrovlnnou rúrou, s dizajnovou šatníkovou skriňou so zrkadlom na chodbe. V kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, odkladacia polička, zrkadlo a skrinka na mieru. Toaleta je spojená s kúpelňou. V obývacej izbe je k dispozícii sedacia súprava, konferenčný stolík, skrinka pod televízor. V spálni je pripravená manželská posteľ.

K bytu prislúcha garážové státie v suteréne bytového domu, pivničná kôpka, miestnosť na odkladanie bicyklov

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou so vstupom na záhradku, kúpeľňa, toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. K bytovému domu patrí aj súkromný dvor s vonkajším prekrytým bazénom a detským ihriskom. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť potraviny, lekáreň, reštaurácie, potraviny, tenisové kurty, kaderníctvo, relaxačne centrum Ponteo, školy, škôlky, možnosť napojiť sa na cyklotrasy. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú taktiež zástavky MHD – autobusy.

Veľmi krásne bývanie.

Byt je voľný okamžite. Možnosť bývanie s menším psíkom.

Mesačný prenájom predstavuje 590 € + 100 € energie vrátane poplatku za TV a internet.

Kontakt:

Email:




Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Rusovce