3 iz byt Bratislavská Piešťany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Bratislavská
70 m²
3
úplne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
133.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

68044x zobrazená v zozname / 10026x zobrazená detailne / 280x zobrazená detailne tento mesiac

COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj slnečný 3 izbový byt o veľkosti 74m2, s loggiou a pivnicou, v zateplenom bytovom dome na ul. Bratislavská v Piešťanoch. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálenskou časťou, 3 izieb, murovanej kúpeľne a samostatného WC. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. V celom byte sú plastové okná s vnútornými žalúziami. V izbách sú plávajúce podlahy. V kúpeľni, na chodbách a v kuchyni sú dlažby. Byt je vystierkovaný a vymaľovaný. Výborné parkovanie, príjemní susedia. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona , pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy A. Pre podrobné informácie volajte na tel.č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Bratislavská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Bratislavská v Piešťanoch v cene 133.000,- € je o 26.865 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 30 trojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

133.000,- €
Cena nehnuteľnosti 93.000,- € 600.000,- €
74 m²
Celková rozloha 63 m² 268 m²
70 m²
Úžitková plocha 52 m² 113 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha70 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--3757 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.