3 IZBOVÝ BYT, 76M2, BALKÓN, VÝŤAH, MARXOVÁ ULICA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Chcete sa čo najskôr nasťahovať, ale máte svoj nábytok a potrebujete veľa voľného miesta?
Vyhovuje vám bývanie v centre mesta a zároveň mať aj pokoj?

Potom ste na správnom mieste. Verím, že si poviete „toto je byt pre mňa a moju rodinu.“

Prečo by ste si mali vybrať práve tento byt?

Byt sa nachádza na začiatku centra mesta, kde máte kompletnú občiansku vybavenosť. Ak radi nakupujete v Kauflande, tak ho máte vzdialený len 5 minút pešo. Ak máte s vašou polovičkou radi kulinárske špeciality, tak doslova pod oknami sa nachádza reštaurácia.

To sa bude hodiť aj v tom prípade, ak ostane prázdna chladnička a vám sa nebude chcieť variť :-)

Jednou z najväčších výhod je veľkosť bytu – až 76m2. Vďaka tomu budete mať dostatok miesta pre váš nábytok, ktorý si rozmiestnite tak ako sa bude páčiť vám. Súčasťou bytu je aj pivnica, kam si môžete „skryť“ veci od výmyslu sveta a budú v bezpečí.

Nájsť bývanie s pekným výhľadom býva tiež veľmi náročné, ale predstavte si, že si rannú kávu vychutnáte s krásnym výhľadom na Šiklóš. Nie je to skvelé? Aby toho nebolo málo, tak som si istý, že tiež oceníte prístup na balkón z kuchyne.

Na fotkách ste si mohli všimnúť, že byt nie vybavený. Byt je vhodný pre ľudí, ktorý majú svoj vlastný nábytok.
V byte ale nájdete kuchynskú linku, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi. Majitelia sa rozhodli, že ak je v byte krásna kuchynská linka na mieru, tak nech má aj všetky potrebné spotrebiče.

Neviete si predstaviť život bez sprchového kúta? Nemusíte! V kúpeľni je obrovský sprchový kút. Ak si radi zatancujete a zaspievate pri sprchovaní, tak v tomto sprchovom kúte si užijete doslova koncert.

Lezú vám na nervy hluční susedia alebo spolubývajúci? Máte toho plné zuby?! Chcete si poriadne oddýchnuť a zrelaxovať po namáhavom dni? Potom určite oceníte úplné ticho a pokojnú atmosféru v byte. V tejto bytovke bývajú slušní a tichí susedia, čo znamená menej hluku a viac pokoja.

Milujete poriadok a čistotu?

Presne to v byte nájdete. Na byte bola vkusne prevedená rekonštrukcia a je pravidelne udržiavaný. Ak teda hľadáte čistý a pravidelne udržiavaný byt, tak ste na tom správnom mieste.


Akých nájomníkov hľadá majiteľ?

Takých, ktorí majú seriózny záujem o slušné bývanie a budú si ho vážiť. Takých, ktorí majú vlastný nábytok a potrebujú nezariadený byt. Takých, ktorí budú k bytu zodpovedne pristupovať a budú dodržiavať základné podmienky slušného nažívania v bytovom dome.

Čo zato dostanete na oplátku?

Skvelého majiteľa bytu, ktorý je chápavý a spraví všetko pre to, aby ste sa cítili v jeho byte ako doma. Ak sa vyskytne nejaký problém, tak je ochotný ho automaticky riešiť a jediné, čo za to chce, je nájsť zodpovedných nájomníkov.

Je to podľa vás fér?

Byt sa nachádza na ulici Karla Marxa na 6. poschodí v zateplenom bytovom dome s výťahom, balkónom a super výhľadom.

Cena nájmu tohto moderne zrekonštruovaného 3 izbového bytu je 450€/mesačne S ENERGIAMI.

Pri záujme sa platí depozit vo výške mesačného nájmu, ktorý je možné získať späť v plnej výške, ak bude stav bytu po ukončení nájmu zodpovedať spoločným dohodám. K depozitu sa pripája jeden mesačný nájom dopredu.

Chcete si dohodnúť obhliadku alebo máte akékoľvek otázky?

ZAVOLAJTE MI NA DOLE UVEDENÉ ČÍSLO A DOHODNEME SI OBHLIADKU TOHTO BYTU. NERADI TELEFONUJETE? TAK POTOM MI NAPÍŠTE EMAIL ALEBO SMSKU.

S pozdravom
Marek Kusý

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Levice

 3 izb byt + GARÁŽ - 450€/mes. bez energií, Veľké Šárovce
Prenájom 450,- €/mes.
3 izb byt + GARÁŽ - 450€/mes. bez energií, Veľké Šárovce

Ponúkame dlhodobý nájom 3 izbový byt + garáž v obci Veľké Šarovce č. 80, okr. Levice. Mesačný nájom 390 €/mesačne + energie (Elektrika a Plyn).Byt je bez zariadenia po...

3-izbový byt 73.24 m2 Šarovce / Veľké Šárovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
3 izb byt + GARÁŽ - 450€/mes. bez energií, Veľké Šárovce 450,- €/mes. 3-izbový byt 73.24 m2 Šarovce
Veľké Šárovce
prenájom