3 izbový byt, balkón, 70 m2, Karlova Ves - Janotova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Janotova
70 m²
12
9
po rekonštrukcii
predaj - 3-izbový byt
204.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

108023x zobrazená v zozname / 5618x zobrazená detailne / 260x zobrazená detailne tento mesiac

Astonreal ponúka na predaj príjemný 3-izbový byt o rozlohe 70 m2 vrátane balkónu a pivnice na 9. z 12 .poschodí bytového domu s výťahom v lokalite BA IV. Karlova Ves na Janotovej ulici.
Byt sa skladá zo vstupnej chodby, dvoch samostatných spální, samostatnej obývačky, kúpeľne a WC.

STAV BYTU:


V byte sú PLASTOVÉ okná v izbách, bezpečnostné dvere, rolldor skrine. K bytu prislúcha pivnica na prízemí domu. Možnosť hypotekárneho úveru, kúpou voľný.
Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný.

Možnosť dokúpenia parkovacieho státia.


LOKALITA:
Dom sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, školy, škôlky, nákupné možnosti, výborná dostupnosť do centra mesta.
K cene bude pripočítaná provízia pre RK , ktorá zahŕňa poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri, vrátane kompletného právneho servisu, služieb spojených s odovzdaním bytu a prepisom energií u dodávateľov, súčinnosť s financujúcou bankou klienta, resp. možnosť vybaviť výborne podmienky prostredníctvom špecializovanej spoločnosti - zdarma v cene. Vieme zabezpečiť najvýhodnejšie a najbezpečnejšie podmienky. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na tel.č. alebo mailom na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Janotova

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Janotova v Bratislave - Karlova Ves v cene 204.990,- € je o 15.052 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 7 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 trojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

204.990,- €
Cena nehnuteľnosti 173.000,- € 520.000,- €
70 m²
Úžitková plocha 64 m² 125 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Poschodie9
Počet poschodí12
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-27686 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.