3-izbový byt (Calanova:Na predaj apartmány One residences)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3-izbový byt na predaj v Málaga
2 spálne, 2 kúpeľne, obytné priestory na 1 podlaží, Interiér: 107m2, Terasy: 31m2, Pozemok: 152m2, bazén, v blízkosti pláže/pobrežia, pri golfovom ihrisku, neďaleko od obchodov a služieb, Výhľad na more, bazén, hory, prírodu v okolí a široké okolie.

ONE Residences sú unikátne apartmány v luxusnej rezidenčnej oblasti pobrežia Costa del Sol. Ponúkajú zvýšenú životnú úroveň pre svojich rezidentov. Panoramatické výhľady na Stredozemné more a jedinečná golfová scenária. Nehnuteľnosti vás naplnia spokojnosťou a pohodou v každom aspekte vášho života.

ONE Residences je vynikajúci development 77 luxusných apartmánov. Spojenie moderného architektonického štýlu, špičkových interiérových dispozícií, wellness zariadení a priameho spojenia s prírodou.

Priestory, ktoré ponúkajú apartmány majú plynulú kontinuitu medzi interiérom a exteriérom, aby sa dosiahol plný úžitok stredomorského života. Materiály a povrchové úpravy poskytujú eleganciu, bohatstvo a komfort vďaka šikovnému, premyslenému škandinávskemu dizajnu.
Kuchyne a kúpeľne navrhli Gunni a Trentino. Klimatizácia je riadená systémami Aerothermia, podlahové kúrenie je štandard. K dispozícii sú inštalácie pre Domotic home management a zvuk a obraz od dBang & Olufsen. Každý apartmán je vybavený 2 parkovacími miestami, skladovou miestnosťou a dobíjacími miestami pre elektrické vozidlá.

Len 18 minút pešo alebo jazda s buggy vás privedie na 18 jamkové ihrisko, par 72, ktoré sa nachádza v srdci údolia Mijas Golf Valley. Golfový klub Calanova je požehnaný nádherným výhľadom na Stredozemné more z takmer všetkých jeho jamiek a ponúka vynikajúcu klímu umožňujúcu celoročnú hru.

La Cala je skutočným útočiskom večnej blaženosti. Spojenie kozmopolitnej atmosféry s atmosférou andalúzskej dediny. La Cala sa stará o životný štýl moderných jednotlivcov a ich rodín. Ako jedna z najžiadanejších na Costa del Sol, La Cala sa môže pochváliť širokými, zlatými plážami s modrou vlajkou a niektorými z najlepších gastronomických miest na pobreží.

Cena: 389.000,-Eur

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

http://www.slovania.es/index.php/es/kupa-nehnutelnosti-v-spanielsku

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Málaga