3-izbový byt s loggiou, prenájom, Húskova, KVP, Košice

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom priestranný 3-izbový byt v tichej lokalite na ulici Húskova v Košiciach, sídlisko KVP. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 12 poschodovom zateplenom bytovom dome s dvomi novými výťahmi. Celková rozloha bytu predstavuje 74 m2 vrátane loggie o veľkosti cca 2,50 m2. K bytu prislúcha aj pivnica. Parkovanie je možné pred bytovým domom.

Byt je vhodný na bývanie pre 2-3 osoby, bez domácich zvierat. Byt je voľný ihneď.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, troch nepriechodných izieb, kúpeľne s vaňou, toalety, loggie a pivnice. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený: zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, plynový sporák, digestor, mikrovlnná rúra, stôl, stoličky, skrine, skrinky. Na chodbe sa nachádza šatníková skriňa. Byt je po čerstvej rekonštrukcii vrátane výmeny podláh, kuchynskej linky a murovanej jadrovej konštrukcie.

Okolie bytového domu poskytuje výbornú občiansku vybavenosť: poliklinika, obchodné centrá, potraviny, reštaurácie, kaviarne, obchody, pošta, lekárne, fitness centrum, materské a základné školy. V okolí sa nachádzajú ihriská a pred bytovým domom zástavka MHD s výbornou dostupnosťou do centra mesta.

Cena za prenájom bytu je 590,- €/mesiac vrátane energií.

Zodpovedný maklér: Ing. Iveta Otrošinová, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky