3-izbová lekárska kancelária

Štát.: Singapur
Mesto.: Queenstown
Lokalita.: Novéna Speciality Center
Ulica.: Singapore
predaj - 3-izbový byt
6.000.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

93178x zobrazená v zozname / 5447x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

Novéna Specialist Medical Center je vedúce zdravotnícke centrum v Singapure a ponúka viac ako 20 odborov s podporou moderných zariadení pre zdravotnú starostlivosť na jednom mieste.

Kancelária s rozlohou 120 metrov štvorcových disponuje recepcným priestorom, tromi priestrannými ordináciami, čakárňou a toaletou. Kancelária je plne vybavená najmodernejším zdravotníckym vybavením a nedávno bola zrekonštruovaná, aby spĺňala najvyššie štandardy.

Novéna Specialist Medical Center ponúka svojim klientom skvelú polohu, vynikajúcu infraštruktúru a širokú škálu služieb. Kancelária sa nachádza na ideálnej lokalite, ktorá je ľahko dostupná verejnou dopravou a ponúka vynikajúcu viditeľnosť.

Je to vynikajúca príležitosť pre lekára alebo skupinu lekárov, ktorí hľadajú modernú a dobre vybavenú kanceláriu v renomovanom zdravotníckom centre v Singapure.

Prosím, neváhajte ma kontaktovať, ak potrebujete ďalšie informácie alebo ak chcete zariadiť obhliadku.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-176 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.