3-izbový byt v novozrekonštruovanom bytovom dome- REZERVOVANÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj byty v Bytovom dome v lukratívnej časti mesta Stará Ľubovňa. Bytový dom, ktorý sa nachádza na ul. Obrancov mieru prechádza kompletnou rekonštrukciou, v ktorom sa bude nachádzať 9 bytov. Z toho štyri byty budú 3-izbové, dva byty budú 4-izbové a tri byty budú mezonetové. Z toho je už 5 bytov predaných. Tento bytový dom Vám ponúka okrem krásnych a priestranných bytov s dobrou lokalitou v blízkosti centra mesta, zdravotného strediska, školský zariadení, parkovacieho miesta aj:

- bonus pre každého klienta v hodnote 3000€ na nákup materiálu (podlahy alebo sanita) v predajni JSM INVEST, s.r.o. na ul. Popradskej č. 23 v Starej Ľubovni

Byty sa budú predávať ako "holobyty". V cene bytu je zahrnuté: platové okná s izolačným 3-sklom, vlastné kúrenie, elektroinštalácia, zástrčky a vypínače, stierky, maľba na bielo, bezpečnostné vchodové dvere, pivnica a parkovacie státie. Termín dokončenia bytového domu je naplánovaný do konca roka 2017. V prípade záujmu o zakúpenie bytu je nutné zloženie zálohy 10% z celkovej sumy bytu.

Ponúkame Vám 3-izbový byt o rozlohe 67,62 m2 s pivnicou o výmer 1,8 m2 na 1 nadzemnom podlaží a vlastným parkovacím státim.

Podobné realitné ponuky

Rodinné domy s bytovými jednotkami v Starej Ľubovni
Predaj Cena v RK
Rodinné domy s bytovými jednotkami v Starej Ľubovni

Alison Property s.r.o. Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj projekt priestranných novostavieb troj a štvorizbových bytov v novovzniknutej lokalite Šibeničná hora v lukratívnej časti mesta Stará Ľubovňa...

Výstavba bytov 1138 m2 Stará Ľubovňa / Ľubomírska
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rodinné domy s bytovými jednotkami v Starej Ľubovni Cena v RK Výstavba bytov 1138 m2 Stará Ľubovňa
Ľubomírska
predaj