3 izbový byt v Sásovej, Banská Bystrica 70 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Tatranská
70 m²
8
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
138.000,- € Iba u nás, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

42409x zobrazená v zozname / 2497x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3-izbový byt typ V-NKS na 2. poschodí na Tatranskej ulici v Banskej Bystrici ktorý sa nachádza v zateplenom bytovom dome.

https://youtu.be/2q-7WWPQbkI

Byt sa nachádza na 2. poschodí a má murované bytové jadro. Pri jeho modernizácii bola kúpeľňa spojená s WC do jednej miestnosti. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka ktorá bola vymenená pred niekoľkými rokmi za novú, pôvodné okná boli pred cca. 10 rokmi taktiež vymenené za nové. Vstupné dvere boli vymenené za bezpečnostné s bezpečnostnou zárubňou. Veľkou výhodou je skutočnosť že všetky izby v byte sú nepriechodné takže jeho obyvatelia sa nebudú navzájom vyrušovať.

Byt je vhodný pre majiteľov ktorý majú v úmysle si dotvoriť svoj byt podľa vlastných predstáv čomu napomáha aj príjemná kúpna cena.

Viac podobných nehnuteľností môžete vidieť aj na našej webovej stránke ktorú si môžete pozrieť, aby Vám náhodou neušla ponuka ktorá by Vás mohla osloviť.

Taktiež nám môžete na našej webovej stránke vyplniť krátky formulár s Vašimi predstavami o bývaní a my sa Vám pokúsime nájsť Vaše vysnívané bývanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Banskej Bystrici na ulici Tatranská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Tatranská v Banskej Bystrici v cene 138.000,- € je o 22.318 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 3 metre menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 19 trojizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-25...

Pozícia realitnej ponuky

138.000,- €
Cena nehnuteľnosti 119.000,- € 459.000,- €
70 m²
Úžitková plocha 56 m² 141.49 m²

Kontaktujte

Ing. Koloman Kovalík

MAXISS, spol. s r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MAXISS, spol. s r.o.

Nám. Ľ. Štúra 10, Banská Bystrica 974 05

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2573 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.