3 Izby, 2.línia, 55m2, Bazén, Garáž, Terasa, Oropesa del Mar

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BYT - KARIBISKÉ POBREŽIE - 2 SPÁLNE - GARÁŽ - BAZÉN - SKLAD - PLÁŽ 2. RADY V MARINA D'OR! Nádherný apartmán nachádzajúci sa na 7. poschodí budovy Costa Caribe v Marina D'or. Dom, orientovaný na juh, pozostáva z 2 dvojposteľových izieb so vstavanými skriňami, plne vybavenej samostatnej kuchyne, priestrannej a svetlej obývačky s jedálňou a nádhernej terasy s krásnym výhľadom, ktorú je ideálne vychutnať si kedykoľvek počas roka vďaka jeho orientáciu. Dom sa predáva zariadený a patrí k nemu komora a garážové státie. Urbanizácia má zo svojej strany plaváreň a detské ihriská. Dobrá príležitosť získať domov so všetkým komfortom, pripravený si ho užiť a v nádhernej oblasti, pretože je blízko supermarketov a pár metrov od pláže. Plocha pozemku: 11 228 m², Garáž, Rok výstavby: 2005, Počet poschodí budovy: 8, 79 999 eur, 1 455 €/m², 55 m², 5 pobytov, 2 izby, 1 kúpeľňa, bazén, Terasa, Výťah, Concierge.
Sme realitná kancelária registrovaná v Španielsku, Y9777440Q Oblasť Marina Alta. Toto je len malá ukážka, nehnuteľností na predaj máme výrazne viac. Pošlite nám svoj kontakt, vyplníme spolu dotazník a začneme hľadať nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek. Právny stav nehnuteľnosti je preverený pred náberom nehnuteľnosti do inzercie.

Podobné realitné ponuky - 3-izbový byt, Castellón / Castelló

Útulný rodinný apartmán v obľúbenej španielskej oblasti, Torreblanca
Predaj 114.900,- €
Útulný rodinný apartmán v obľúbenej španielskej oblasti, Torreblanca

Hľadáte ideálne miesto pre kúpu apartmánu pri mori? My vám prezradíme kde ...Na pobreží COSTA BLANCA - najnavštevovanejšej a veľmi populárnej oblasti ŠPANIELSKA s jedinečnou klímou, ktorá ponúka viac ako...

3-izbový byt 48 m2 Torreblanca