3, 5-izb RD v obľúbenej lokalite Devín, ext. bazén, 676 m2 pozemok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devín
Lokalita.: Bratislava - Devín
Ulica.: Devínska cesta
163 m²
676 m²
3
3,5
po rekonštrukcii
verejný vodovod
nie
áno - 1
predaj - Rodinný dom
449.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

179545x zobrazená v zozname / 5873x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame exkluzívne na PREDAJ 3,5-izbový rodinný dom v obľúbenej časti Bratislavy - Devín, s exteriérovým bazénom a terasou s krásnym výhľadom do zelene, s celkovou podlahovou plochou 163 m2, úžitková plocha 106 m2, na pozemku 676 m2.

Rodinný dom je situovaný na 3 podlažiach, vstup je z hlavnej cesty a pôsobí nenápadne, keďže je vybudovaný vo svahu. Zaparkujete rovno pred pozemkom, ale aj 2 autá za elektrickou posuvnou bránou.

Dispozícia:


Prízemie: vstupná hala so vstupom do pracovne, samostatného WC s umývadlom, komory a prechodom do obývacej izby spojenej s kuchyňou. Priamo z obývacej izby vyjdete na priestrannú, čiastočne zastrešenú terasu s krásnym výhľadom do záhrady a zelene všade naokolo.

Poschodie:


Z prízemia sa po schodoch dostanete do nočnej časti domu, kde je hlavná spálňa so zabudovaným šatníkom, veľká detská izba s balkónom 10 m2 a kúpeľňa s WC, umývadlom a vaňou.

Zo vstupnej haly po kovovom schodisku zostúpite do priestrannej pivnice s 3 miestnosťami, v ktorej je umiestnený elektrický kotol so zásobníkom, sklad, ako aj práčovňa. Východ z pivnice je aj priamo do záhrady.

Dom
Rekonštrukcia domu prebehla začiatkom roka 2016, prestavba zo záhradnej chatky (výstavba 1992) bola v r. 2003.
V dome je elektrické vykurovanie - podlahové teplovodné na prízemí aj poschodí, navyše v kúpeľni na poschodí je aj rebríkový radiátor.
Stavba je tehlová (40 cm múry), okná sú kompozitné, strešné Velux okná sú drevené, veľké okno z obývacej izby na terasu je hliníkové. Strecha je z pálenej škridle.
Na prízemí domu je liata epoxidová podlaha, na poschodí sú laminátové podlahy, teplovodné podlahové vykurovanie.

Odkanalizovanie je riešené ČOV.



Kuchynská linka je vybavená všetkými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, zabudovaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu 60cm, mikrovlnná rúra, nerezový drez). Obe WC v dome su Geberit.

Dom sa predáva so zabudovaným zariadením.



Veľkoplošné okno s dverami z obývacej izby s východom na priestrannú terasu sa dá zatieniť posuvnými dverami s drevenými lamelami. Terasa 26,4 m2 s odnímateľným prekrytím nad polovicou plochy. Z terasy vedie kovové schodisko do záhrady, kde sú vzrastlé dreviny aj ozdobné kvety a v lete sa osviežite v exteriérovom bazéne 9 x 3 m (laminátový na betónovom základe) s polykarbonátovou strechou. Bazén má hĺbku 1,4m, voda 1,2m.

Na konci záhrady je bránka, ktorou sa dostanete rovno k ramenu Dunaja (v lete kajaky, v zime korčuľovanie..) a zabudnete, že ste v hlavnom meste.

Náklady


Elektrická energia 330€ mesačne, voda 23€ mesačne.

Internetové pripojenie je možné cez Telekom, alebo vedený vzduchom cez Radiolan.

Lokalita


Vzdialenosť od centra mesta 10 minút autom, zastávka MHD priamo pred domom. Výborná občianska vybavenosť v priamom okolí.
Devín je jedna z najnavštevovanejších a najobľúbenejších rekreačných lokalít v Bratislave, kde sa pravidelne konajú rôzne kultúrne udalosti, nájdete tu historické pamätníky, rôzne cyklotrasy, môžte sa odviezť loďou, alebo skúsiť bežecké trasy mimo ruchu mesta. Lesy na turistiku alebo cykloturistiku na krok od domu a napriek tomu kúsok do centra. Kúsok od domu aj Vodárenské múzeum, kde si to užijete na ihriskách s deťmi, ale aj bez nich pri posedení a stolnom tenise.

Cena domu je 449.000,-EUR vrátane provízie pre RK a kompletného realitného a právneho servisu.

Virtuálna prehliadka domu:



Video k domu: https://www.youtube.com/watch?v=QXMdU63O2DM

Virtuálna prehliadka domu:

https://my.matterport.com/show/?m=TeNDuCGvtqp

Tešíme sa na Vás pri obhliadke!



Kontaktuje: Kristína Kubíková,

@bazén @Devín

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Devín na ulici Devínska cesta

Inzerovaný rodinný dom na ulici Devínska cesta v Bratislave - Devín v cene 449.000,- € je o 143.989 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Bratislave - Devín. Rozloha je o 49 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Devín.

Pozícia realitnej ponuky

449.000,- €
Cena nehnuteľnosti 119.990,- € 449.000,- €
676 m²
Rozloha pozemku 372 m² 676 m²
78 m²
Zastavaná plocha 72 m² 78 m²
163 m²
Úžitková plocha 144 m² 182 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku676 m²
Zastavaná plocha78 m²
Úžitková plocha163 m²
Počet poschodí3
Počet izieb3,5
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynnie
KanalizáciaČOV
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Bazénexteriérový
Krbnie
Bezbariérový prístup nie
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-702145 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny