360° VP:: 1-izb. byt s garážovým boxom BA II. P. Biskupice, Podunajská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom 1-izbový byt o rozlohe 30 m2 + 3 m2 balkón v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice, Podunajská ulica. Byt sa nachádza na 2. poschodí 6-poschodovej novostavby s výťahom skolaudovanej v roku 2010 a prislúcha k nemu aj garážové státie v podzemnej garáži a pivničná kobka.

STAV BYTU:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby zariadenej vstavanou skriňou s posuvnými dvermi, obývacej izby so zariadeným kuchynským kútom, spoločnej kúpeľne s WC a balkóna na ktorý sa vchádza izby. Kúpeľňa je zariadená práčkou, sprchovým kútom a WC. V obývacej časti nájdete sedaciu súpravu, konferenčný stolík, komodu a TV. V cene nájmu je 430,- sú zahrnuté aj energie. Byt je možné prenajať pre maximálne dve osoby, nefajčiarov. Menšie domáce zviera nieje problém.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 430,- euro + depozit vo výške jednomesačného nájmu 430,- euro (depozit sa po ukončení nájmu vracia) + 200,- euro provízia pre realitnú kanceláriu.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, nákupné centrá, školy, zdravotnícke zariadenia.

Podobné realitné ponuky

Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava
Prenájom 450,- €/mes.
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava

Ponúkam Vám na prenájom útulný a slnečný zariadený 1-izbový byt s vyhradeným parkovacím miestom v mestskej časti Bratislavy, Podunajské Biskupice. Byt sa nachádza na Podunajskej ulici v bytovom komplexe Median...

1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice / Podunajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenajaté - 1-izbový byt s parkovacím miestom, Podunajská, Bratislava 450,- €/mes. 1-izbový byt 21.09 m2 Bratislava - Podunajské Biskupice
Podunajská
prenájom