360° VP:: 3-izb. byt, LODŽIA, BA II. Vrakuňa, Kríková ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 3-izbový priestranný byt o celkovej rozlohe 80,25 m2 z toho 3,47 m2 LODŽIA v lokalite Bratislava II. Vrakuňa, Kríkova ulica. Byt sa nachádza na 3. poschodí 8-poschodového zatepleného bytového domu s novým výťahom a novou vstupnou bránou na magnetický čip skolaudovaného v roku 1988. Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly, nepriechodnej detskej izby, nepriechodnej spálne, kúpeľne s WC, obývacej izby s prechodom do kuchyne z ktorej sa vchádza na lodžiu. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, parkovanie je verejné.

STAV BYTU:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. O úložný priestor je postarané formou vstavaných skíň s posuvnými dverami vo vstupnej chodbe, spálni a detskej izbe. V detskej izbe nájdete aj dva písacie stoly so stoličkami, v spálni dvojlôžko, obývacia izba je zariadená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a nábytkovou zostavou s TV. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou v tvare L so sklokeramickou varnou doskou, mikrovlnou rúrou s grilom a rúrou na pečenie, digestorom, umývačkou riadu a chladničkou s mrazničkou. Samozrejmosťou je stolovanie pre 4 osoby. V kúpeľni nájdete klasickú vaňu, umývadlo s úložným priestorom so zrkadlom, práčku a WC oddelené zástenou. Byt je k dispozícií ihneď pre maximálne 4 osoby bez domácich zvierat. KTV a internet je možné zapojiť na náklady nájomníka. Poplatok za energie 100,- euro / 1 mesiac slúži ako záloha, podľa reálnej spotreby bude vyúčtovaná voda, elektrina, plyn a vykurovanie.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí mesačný nájom 550,- euro + záloha za energie 100,- euro + vratný depozit 500,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 550,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, školy, škôlky, obchody a dostatok zelene v neďalekom Vrakúnskeho lesíka.

/ 3 - IZBOVÝ BYT / REKONŠTRUKCIA / VÝŤAH / ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. VRAKUŇA / KRÍKOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom