360° VP:: 3-izb. byt, parking + 2x balkón, BA II. Vrakuňa, Arménska

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 3-izbový byt s dvomi balkónmi o celkovej rozlohe 78 m2 + 6 m2 balkóny v lokalite Bratislava II. Vrakuňa, Arménska ulica. Byt sa nachádza na 1.poschodí 4-poschodového tehlového bytového domu skolaudovaného v roku 2001. K bytovému domu prislúcha uzavretý oplotený pozemok so vstupom na diaľkové ovládanie s možnosťou parkovania vo dvore a vlastné detské ihrisko. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej haly, 2 samostatných nepriechodných izieb, obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne, samostatného WC a dvoch balkónov s prístupom z obývacej izby a zo spálne.

STAV BYTU:
V byte sa na podlahách nachádza plávajúca podlaha alebo keramická dlažba, okná sú plastové s vonkajšími roletami. Kúrenie a ohrev vody zabezpečuje vlastný plynový kotol s možnosťou nastavenia teploty cez mobilnú aplikáciu. Vo vstupnej hale nájdete vstavanú skriňu s posuvnými dverami so zrkadlom a policu na odkladanie topánok. V samostatnej kúpeľni sa nachádza práčka, umývadlo a klasická vaňa. Obývacia izba je zariadená dvojdielnou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom, nábytkovou zostavou a stolovaním pre 4 osoby. V kuchynskej časti sa nachádza rohová kuchynská linka s plynovým sporákom s elektrickou rúrou, digestorom, chladničkou s mrazničkou a umývačkou riadu. V spálni nájdete dvojlôžko, písací stôl, šatníkovú skriňu a kozmetický stolík so zrkadlom. Študentská izba je zariadená posteľou, písacím stolíkom, vstavanou skriňou s posuvnými dverami a komodou. Byt je k dispozícií ihneď pre 4 osoby ( nefajčiarov) prípadne rodinu s deťmi bez domácich zvierat. V cene nájmu je zahrnutý dátovo neobmedzený internet a TV (magio box).

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné 600,- euro + záloha za energie 140,- euro + vratný depozit 600,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 400,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, v tesnej blízkosti je Vrakunský park, ktorý je hotovou oázou pokoja, oddychu ale aj športu a trávenia času s deťmi, ako aj na príjemné kočíkovanie. Hlavným lákadlom je rameno Dunaja so začiatkom cyklistického chodníka vedúceho až do Hainburgu. Priame autobusové spojenie ako aj vyhradený cyklochodník do vznikajúceho nového centra Bratislavy na Mlynských Nivách.

/ 3 - IZBOVÝ BYT / ZARIADENÝ / NOVOSTAVBA / TEHLA / VLASTNÉ KÚRENIE / BRATISLAVA II. VRAKUŇA / ARMÉNSKA ULICA /

Podobné realitné ponuky