360° VP:: 3-izbový zariadený byt, BA II. Vrakuňa, ul. Čiernovodská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom kompletne zariadený 3-izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v bytovom dome ktorý je zateplený s novou vstupnou bránou na čip. Byt sa nachádza na piatom poschodí z dvanástich, pozostáva z menšej vstupnej chodby z ktorej sa vchádza do kúpelne, WC a veľkej priestrannej haly. Z haly sa vchádza do troch samostatných nepriechodných miestností a kuchyne s balkónom.

STAV BYTU:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2011, je zariadený ako spálňa, študentská izba a obývačka. V obývacej časti sa nachádza TV s komodou, konferenčný stolík a 3 samostatné váľandy. Spálňa je vybavená dvomi váľandami spojenej do dvojlôžka a komodou. V študentskej izbe sa nachádza váľanda, stolík k PC, a veľká skriňa. V priestrannej hale nájdete veľkú skriňu so zrkadlovými posuvnými dverami. Kuchyňa s balkónom je vybavená kuchynskou linkou, jedálenským stolom s rohovou lavicou, plynovým sporákom s rúrou na pečenie. Na zasklenom balkóne sa nachádza veľká chladnička s mrazničkou a mikrovlnou rúrou. Byt je k dispozícíí maximálne pre 5 osôb.

PLATBY:
Pri podpise zmluvy sa hradí prvá platba vo výške jednomesačného nájmu 500,- euro + 150,- euro záloha za energie + 250,- euro provízia pre realitnú kanceláriu.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v kľudnej zelenej časti Vrakune s kompletným občianskym vybavením, v okolí školy, škôlky, Tesco, Lidl, Billa, zdravotné stredisko.

Podobné realitné ponuky

Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa
Prenájom 650,- €/mes.
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa

POPIS BYTU:Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt v Bratislava II. Vrakuňa, Čiližská ulica. Nachádza sa v zapletenom panelovom dome na 6/12 poschodí. Výmera je 64 m2, je s lodžiou...

3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa / Čiližská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 3 izbový byt, Čiližská ulica, Bratislava II. Vrakuňa 650,- €/mes. 3-izbový byt 64 m2 Bratislava - Vrakuňa
Čiližská
prenájom