360° VP:: 4-izbový byt s lodžiou, BA II. P. Biskupice, Lotyšská ulica

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom 4-izbový byt so zasklenou lodžiou o celkovej rozlohe 78 m2 v lokalite Bratislava II. Podunajské Biskupice, Lotyšská ulica. Byt sa nachádza na 6.podlaží 8-podlažného zatepleného panelového bytového domu. Dom prešiel rekonštrukciou, jeho obvodový plášť bol zateplený. Parkovanie je verejné priamo pred domom.

STAV BYTU:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kuchyne, jednej priechodnej izby (obývacej izby), samostatnej kúpeľne, samostatného WC a troch nepriechodných izieb pričom z jednej sa vchádza na lodžiu. V celom byte boli staré drevené okná nahradené novými plastovými so žalúziami. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba. Obývacia izba je zariadená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom s nábytkom a TV. Ďaľšie tri izby sú zariadené váľandami (spolu 4 ks) s nábytkom s dostatkom úložného priestoru. Kuchyňa je zariadená rohovou kuchynskou linkou so vstavanou chladničkou s mrazničkou, mikrovlnnou rúrou, plynovým sporákom s elektrickou rúrou. V kuchyni sa ešte nachádza sedenie pre 4 osoby. Byt je možné prenajať pre max. 4 osoby, domáce zviera po dohode s majiteľom bytu. V cene nájmu sú zahrnuté energie + KTV + internet.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 680,- euro + depozit vo výške 680,- euro (depozit sa po ukončení nájmu vracia) + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 550,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, školy, škôlky, nákupné centrá a detské ihrisko priamo pri dome.

Podobné realitné ponuky