360° VP:: Administratívny priestor - 470 m2 BA II. PB, Komarovská ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS PRIESTORU:
Ponúkame na dlhodobý prenájom čiastočne zariadenú 3-podlažnú budovu s počtom miestností 13. Budova je určená na administratívne priestory. Pozemok na ktorom sa budova nachádza je z hľadiska priestoru veľkorysý, je možné na ňom zaparkovať 3 autá pod garážovým prístreškom. V rámci pozemku na ktorom je položená zámková dlažba je ale možnosť vzhľadom na jeho rozmer zaparkovať cca ďalších 10 áut. Časť pozemku tvorí udržiavaný trávnatý porast lemovaný množstvom zelene (tuje) ktorá poskytuje dostatok súkromia na grilovanie a trávenie príjemného letného času.

STAV PRIESTORU:
Objekt pozostáva z 3 podlaží pričom na 1. a 2. nadzemnom podlaží sa nachádzajú 2 x WC a 2 x kúpeľňa. Jednu časť budovy (1.podlažie) je možné využívať v prípade potreby aj ako 3-izbový byt. V objekte sa nachádzajú aj dva kuchynské kúty. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha, koberce alebo dlažba. Na 3. nadzemnom podlaží (podkrovie) sa nachádza veľká konferenčná miestnosť.Celý objekt je uzatvorený plotom so vstupnou bránou a je strážený alarmom a kamerovým systémom. Kvôli bezpečnosti boli na každé okno namontované vkusné a funkčné ochranné mreže. Objekt je možné prenajať iba ako celok a je ihneď k dispozícii k užívaniu.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 3500,- euro + depozit vo výške jednomesačného nájmu 3500,- euro (depozit sa po ukončení nájomu vracia) + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 1750,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť,vďaka svojej polohe dobrú dostupnosť na smer Dunajská streda ale rovnako tak aj do centra mesta alebo na Bratislavský obchvat.

Podobné realitné ponuky