360° VP:: CHATA na celoročné bývanie, BA III. Rača, Horné Židiny

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 1-poschodovú podpivničenú CHATU s možnosťou celoročného bývania a prihlásením trvalého pobytu o celkovej rozlohe 101,91 m2 z toho 49 m2 obytná plocha, 22,6 m2 pivnica s drevárňou, 3,57 m2 dielňa, 24,1 m2 terasa v tvare L a 2,64 m2 BALKÓN. Chata je postavená na oplotenom pozemku v osobnom vlastníctve s rozmermi cca 14,2 x 19 m ( 269 m2 ). Kolaudácia bola zrealizovaná v roku 2003. Chata je postavená na svahovitom kaskádovitom pozemku ku ktorému vedie spevnená prístupová cesta. Na pozemok je prístup z dvoch strán po chodníku pričom zo spodnej strany je potrebné prejsť cca 80 m alebo z vrchnej cca 60 m. Tento chodník je v spoluvlastníctve okolitých chát.

STAV DOMU:
Chata je postavená z YTONGU o hrúbke 35 cm. Šikmá strecha je zateplená minerálnou vatou a prekrýva ju plechová strešná krytina. Na podlahách sa nachádza dlažba alebo drevená palubovka. Okná sú plastové so sieťkami proti hmyzu, vstupné dvere sú bezpečnostné. Vykurovanie je podlahové elektrické s možnosťou dokurovania elektrickým konvektorom s časovačom. K dispozícií je krásny krb na tuhé palivo ktorý dostatočne vykúri celý priestor obytnej plochy. Kuchynský kút je zariadený novou kuchynskou linkou v tvare L so zabudovanou umývačkou riadu, digestorom, elektrickým sporákom s elektrickou rúrou a chladničkou s mrazničkou. V kúpeľni si priestor našiel sprchovací kút, WC, umývadlo a práčka. Podkrovie na ktoré vystúpite po drevených schodoch slúži ako spálňa. Zo spálne je vstup na balkón s krásnym výhľadom. Ohrev vody zo 45 m hlbokej narážanej studne s dostatkom vody je zabezpečený novým elektrickým kotlom so zásobníkom vody. Odpad je vyriešený formou novej čističky odpadových vôd. Náklady pri celoročnom bývaní činia 50,- euro / 1 mesiac pri obývaní 2 osobami. Chatu ponúkame na predaj aj so zariadením tak ako je vidno na fotografiách.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť s možnosťou bývania v romantickom prostredí pod lesom s krásnym výhľadom na hlavné mesto, dostatkom kľudu a skvelou dostupnosťou do centra mesta cca 15 min mot.vozidlom.

/ CHATA / CELOROČNÉ BÝVANIE / PIVNICA / TERASA / NOVOSTAVBA / ČISTIČKA / STUDŇA / BRATISLAVA III. RAČA – VINOHRADY / HORNÉ ŽIDINY /

Podobné realitné ponuky