360° VP:: Garsónka, LODŽIA, BA IV. Dlhé Diely, ulica L. Fullu

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom garsónku o celkovej rozlohe 37 m2 z toho 1,5 m2 lodžia v lokalite Bratislava IV. Dlhé Diely, ulica Ľudovíta Fullu. Garsónka sa nachádza na 2. poschodí 8-poschodového zatepleného bytového domu s dvomi výťahmi. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, WC, izby s kuchynským kútom a LODŽIE. K bytu prislúcha aj pivničná kobka, parkovanie je verejné.

STAV BYTU:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú plastové so žalúziami, vstupné dvere sú bezpečnostné. V kúpeľni nájdete sprchovací kút, umývadlo a práčku, vstupná chodba je zariadená šatníkovou skriňou. V izbe nájdete rozťahovaciu pohovku a nábytkovú zostavu s písacím stolom so stoličkou. Kuchynská časť je zariadená kuchynskou linkou s elektrickou varnou doskou s elektrickým sporákom, digestorom a chladničkou s výparníkom. Po dohode s majiteľkou bytu je možné kuchyňu dozariadiť o mikrovlnú rúru. Samozrejmosťou je stolovanie pre dve osoby. Byt je k dispozícií od 1.7.2020 pre jednu osobu, domáce zviera po dohode s majiteľkou bytu.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné s energiami 420,- euro + vratný depozit 420,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 400,- euro. V cene nájmu nie sú zarátané poplatky za KTV a internet.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie a dobrú dostupnosť do centra hlavného mesta.

/ GARSÓNKA / ZARIADENÁ / LODŽIA / BRATISLAVA IV. DLHÉ DIELY / ULICA ĽUDOVÍTA FULLU /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky