360° VP:: Garsónka s balkónom, BA IV. Dúbravka, Sekurisova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom garsónku s balkónom o celkovej rozlohe 33 m2 v lokalite Bratislava IV. Dúbravka, Sekurisova ulica. Byt sa nachádza na 2.poschodí 16-poschodového panelového zatepleného bytového domu s výťahom. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchynského kútika s kuchynskou linkou, spoločnej kúpeľne s WC a izby z ktorej sa vchádza na balkón.

STAV BYTU:
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, pôvodné okná boli nahradené novými so žalúziami, vchodové dvere sú bezpečnostné. Menšia rohová kuchynská linka je zariadená plynovou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, digestorom a chladničkou s mrazničkou. V kúpeľni nájdete sprchový kút, práčku, umývadlo s kúpeľňovým nábytkom a WC. Izba je zariadená dvojlôžkom a dvomi na mieru robenými vstavanými skriňami s posuvnými dverami ktorých súčasťou je aj stolík pod TV s TV. Rovnako tak nájdete vstavanú skriňu s posuvnými dverami aj vo vstupnej chodbe. Byt je k dispozícií od 1.8.2018 pre max.dve osoby bez domácich zvierat. V cene nájmu 420,- euro sú zahrnuté aj energie a zakl. TV balík.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné 420,- euro + vrátny depozit 420,- euro + provízia pre RK vo výške 400,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci hlavného mesta.

Podobné realitné ponuky